Nicole Kidman ia Veneţia pe nepregătite cu thrillerul erotic Babygirl

de Ştefan Dobroiu în 31 Aug 2024
Actriţa are scene explicite alături de actorul Harris Dickinson în thriller-ul despre relaţia toridă dintre un CEO şi un stagiar

"Ce cald e", a spus Nicole Kidman la întâlnirea cu publicul de după premiera mondială a celui mai recent film al ei, Babygirl, la festivalul de la Veneţia. Comentariul poate viza canicula ce s-a abătut asupra insulei Lido, unde are loc festivalul, dar şi stânjeneala actriţei la ideea că miile de persoane din faţa ei tocmai au văzut-o în câteva scene de sex explicit. Publicul, în schimb, a părut încântat de experienţă, întâmpinând filmul regizoarei Halina Reijn cu şase minute de ovaţii, anunţă Variety.

În thriller-ul ce concurează pentru Leul de Aur, Kidman o interpretează pe Romy, influent CEO al unei corporaţii. Apariţia în somptuoasele birouri ale companiei a lui Samuel (Harris Dickinson), un stagiar chipeş, va duce la o relaţie sexuală care îi va pune femeii cariera şi viaţa de familie în pericol, ridicând întrebări şi despre relaţiile de putere dintre cei doi protagonişti. Ca şi personajele din film, Kidman are de două ori vârsta lui Dickinson, ea având 57 de ani şi el 28.

Actor britanic, Dickinson a devenit mai cunoscut după rolul său principal din filmul premiat cu Palme d'Or Triangle of Sadness. Colaborarea cu Nicole Kidman, mai ales în context "incendiar", cu siguranţă îl va face şi mai vizibil. Pe lângă Triangle of Sadness, publicul din România l-a văzut recent în Where the Crawdads Sing şi în drama biografică The Iron Claw (o cronică aici).

Babygirl se va lansa în Statele Unite pe 25 decembrie. Filmul încă nu are o dată de lansare în România, dar lucrurile s-ar putea schimba în următoarele săptămâni.

Exploreaza subiecte similare:

Nicole Kidman, Harris Dickinson, Halina Reijn, Triangle of Sadness, Where the Crawdads Sing, The Iron Claw

Alte știri din cinema

Robert Pattinson, un "consumabil" în SF-ul Mickey 17

După amânări repetate, filmul se lansează global la sfârşitul lunii ianuarie

Să moară Vincent: dragostea în vremea haosului dezlănţuit

Inventiv şi imprevizibil, filmul tratează european o premisă specifică cinema-ului de consum

O nouă ecranizare după Salem's Lot se lansează în octombrie. Iată trailerul!

Vampirii pun stăpânire pe un întreg oraş în noua adaptare după romanul lui Stephen King

Trailer final Venom 3: promisiunea unui sacrificiu

Iată trailerul subtitrat al finalului trilogiei cu Tom Hardy în rolul lui Venom

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells