"Rambo 5" se va filma in Bulgaria

25 Mar 2008
"Rambo 5" se va filma in Bulgaria

Cel de-al cincilea lungmetraj al seriei Rambo, cu Sylvester Stallone in rolul principal, va fi filmat in Bulgaria. Producatorii francizei au ales sa filmeze in aceasta tara datorita costurilor mult mai mici in comparatie cu cele din Arizona. Este posibil ca "Rambo 5" sa fie ultimul film din cunoscuta serie care a debutat in 1982, fiind bazata pe personajele create de David Morrell in romanul "First Blood".

Actiunea celor patru filme este axata in jurul unui veteran al razboiului din Vietnam, cu probleme psihice, care facuse parte din brigada Beretelor Verzi, fiind foarte bine antrenat pentru a supravietui in conditii extreme.

"Rambo 4" il prezinta pe John Rambo dupa 20 de ani de la ultima sa misiune. De atunci, eroul s-a retras in nordul Thailandei, unde duce un trai izolat in munti, supravietuind de pe urma pescuitului si a comertului cu serpi veninosi. Razboinicul este nevoit sa se intoarca. Celelalte trei filme ale seriei au fost "First Blood - Rambo I" (1982), "Rambo II" (1985) si "Rambo III" (1988).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
stalone pe 27 martie 2009 22:05
eu cred ca o sa fie tare filmul mai ales daca are sa fie ultimul din serie
alex_il_fenomeno pe 25 noiembrie 2011 18:57
am auzit de asta , si cred ca nu este o miscare rea .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells