Retreat Vama Veche, în cinematografe din 18 octombrie

de George Herescu în 17 Iun 2024
Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi, un trio care promite să ne facă să râdem din 18 octombrie

Retreat Vama Veche se anunță a fi o comedie ca o terapie, ce va avea premiera pe marile ecrane în toamnă.

Distribuită de Vertical Entertainment în cinematografele din toată țara, începând cu 18 octombrie, comedia terapeutică regizată de Petre Năstase după un scenariu de Ovidiu Niculescu, reunește actori mari și comunități online de milioane de oameni: Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu.

Eva, personajul principal al filmului, interpretat de actrița Ada Condeescu, are parte de o experiență amuzantă, dar și revelatoare, în timpul petrecerii burlacelor, pe care i-o organizează prietenele ei bune, Corina și Dana, jucate de Adela Popescu și Laura Cosoi, în Vama Veche, în urma unei promisiuni din adolescență. Evadarea celor 3 femei de carieră, cu vieți aparent în control, într-un retreat de yoga din Vama Veche le aduce multe întâlniri și situații haioase, dar le pune în față și o oglindă simbolică în care ajung să-și vadă problemele, defectele, neputințele și secretele și să-și regleze cu sinceritate, dar și cu simț al umorului și al realității viitorul.

Odată cu rolurile în care le-a distribuit regizorul Petre Năstase, actrițele Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi își continuă prietenia din viața reală și în viața personajelor principale din filmul „Retreat Vama Veche” al cărui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu. Filmările au avut loc chiar în Vama Veche în vara lui 2023 și au fost pentru întreaga echipă de filmare și la nivel personal ca un „retreat” în care și-au retrăit, rescris și continuat poveștile de viață, de prietenie și de profesie.

”Pentru noi, acest proiect a fost mai ceva ca un retreat. A fost o bucurie de reîntâlnire cu noi de azi în care am descoperit cât de importante ne-am fost una alteia în trecut. A avut multă însemnătate totul, fiecare zi de filmare, fiecare noapte de repetiții, fiecare dimineață rece, cu miros de mare, de prietenie și de bine. A fost un mix de personal și profesional, o compatibilitate generală, cu energie bună și întâlniri valoroase cu oameni incredibil de buni și dragi. O terapie pentru fiecare dintre noi. Și chiar dacă filmările s-au terminat de anul trecut, noi le continuăm în viețile noastre, în prietenia noastră, în întâlnirile firești și cu mult râs pe care le avem. Nu ne iese mereu să ne vedem, că totuși, avem împreună 8 spre 9 copii de lăsat în grija cuiva, dar trebuie:) Ne ținem de terapie, că așa spun specialiștii că trebuie, ca să ne meargă bine. Și să avem și încălzirea făcută pentru vizionările și turneul național de lansare a filmului, din toamnă. O să tot fim în Retreat, unde vă așteptăm și pe voi toți, ca să simțiți binele pe care l-am simțit și noi.”, au declarat cu entuziasm Ada, Adela si Laura cu ocazia lansării trailerului și a afișului filmului “Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie, distribuită de Vertical Entertainment, cu premiera în exclusivitate pe marile ecrane din țară începând din 18 octombrie.

„De astăzi putem vedea trailerul oficial, însă ne mai desparte o vară de momentul mult așteptat al lansării filmului „Retreat Vama Veche”, o producție actuală și pozitivă, care vorbește amuzant despre revelațiile pe care le poți avea când te oprești din fuga zilnică și accepți să te privești cu adevărat în oglindă, să-ți separi orgoliile de sentimentele reale, aparențele de adevăr, zâmbetele de fațadă de lacrimile adevărate, dramele depășite de lecțiile învățate, toate ca să poți trage linie și să vezi ce rămâne cu adevărat al tău și cine ai devenit. Zâmbind. Uneori avem nevoie de o evadare departe pentru a ne întoarce la noi, de distracții nebune ca-n vremurile bune ca să ne regăsim, de prieteni vechi și întâlniri haotice pentru a ne face ordine în suflete. Nu online, ci în realitate.”, declară Petre Năstase, regizorul filmului ”Retreat Vama Veche”, distribuit de Vertical Entertainment, ce va avea premiera în exclusivitate pe marile ecrane din țară începând din 18 octombrie.

 

Exploreaza subiecte similare:

Ada Condeescu, Adela Popescu, Laura Cosoi, Retreat Vama Veche

Alte știri din cinema

Au început filmările la Freaky Friday 2

Jamie Lee Curtis şi Lindsay Lohan revin în rolurile lui Tess şi Anna

Trailer nou: vin' la Nosferatu să te gâdile cu dinţii pe piele

Bill Skarsgård, Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson şi Willem Dafoe joacă în remake-ul filmului din 1922

Inside Out 2 întrece Dune 2 în SUA şi devine cea mai populară premieră din 2024

Animaţia Pixar a avut nevoie de doar opt zile ca să-i bage lui Paul Atreides nisip în distrai

Se întoarce Kevin Costner în Yellowstone?

Actorul spune că revenirea sa la cea de-a doua parte a sezonului 5 se va întâmpla "doar în anumite condiţii"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells