Serialul Lord of The Rings și-a asigurat un regizor celebru pentru primele două episoade

de Cristina Grigore în 4 Iul 2019
Producția va fi lansată de Amazon abia în 2021

De la anunțul că Amazon va produce un serial bazat pe universul Lord of the Rings, fanii au așteptat noutăți legate de proiect. Singurele informații lansate au menționat că adaptarea va fi difuzată abia în 2021, iar acțiunea va fi plasată în cea de-Al Doilea Ev al Pământului de Mijloc, înaintea evenimentelor din Frăția Inelului.  

Însă, potrivit Variety.com, serialul are acum și un regizor atașat, și încă unul cu greutate. J.A. Bayona, cunoscut pentru Jurassic World: Fallen Kingdom, A Monster Calls, The Impossible și The Orphanage, a semnat un contract ce îl pune la cârma primelor două episoade ale serialului, pe lângă calitatea sa de producător executiv.

Realizatorii au în plan cinci sezoane Lord of the Rings, ce vor costa aproximativ un miliard de dolari.

Seria Lord of the Rings, a lui J.R.R. Tolkien, a fost ecranizată între 2001 și 2003 și a câștigat 17 statuete Oscar, inclusiv cele pentru cel mai bun regizor (Peter Jackson) și cel mai bun film (The Lord of the Rings: The Return of the King). Au fost produse ulterior alte trei filme -  seria preqeul The Hobbit - lansate între 2012 și 2014.

Exploreaza subiecte similare:

Peter Jackson, The Lord of the Rings: The Return of the King, Jurassic World: Fallen Kingdom, J.A. Bayona, J.R.R. Tolkien

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells