Superman şi Batman în acelaşi film?

de Cristina Grigore în 24 Mai 2013
Ultimul interpret al lui Superman, Henry Cavill, alimentează visul fanilor benzilor desenate

Este una din marile dorinţe ale iubitorilor de benzi desenate, iar în ultima vreme chiar au existat zvonuri, susţinute de unele discuţii neoficiale, despre un potenţial film în care cei de la Warner Bros. – pe lângă Justice League of America, la care se lucrează acum – îi vor aduce împreună pe Superman şi Batman.

Şi interpretul actual al lui Superman, Henry Cavill, şi-a exprimat dorinţa de a vedea realizându-se un film în care să putem vedea în acţiune echipa Superman-Batman.

Iată ce a declarat actorul pentru SFX.co.uk: „Cred că ar fi cu adevărat interesant să vedem aşa ceva, ţinând cont şi de vechimea conflictului dintre Batman/Superman, pentru că sunt două feţe diferite ale aceleiaşi monede, iar metodele lor de lucru sunt cu totul şi cu totul diferite”.

„Cred că ar ieşi o poveste interesantă dacă s-ar merge pe ideea competiţiei dintre cei doi, pentru a afla de ce şi cum se întâmplă acest lucru. Cred că ar ieşi un scenariu grozav”, a mai spus Cavill într-un interviu anterior.

Întrebat dacă un asemenea film de amploare a fost luat vreodată în discuţie de mai marii Warner Bros. actorul a spus:”Cine ştie, tot felul de idei sunt prezentate studioului chiar în clipa asta”.

Exploreaza subiecte similare:

Henry Cavill

Alte știri din cinema

Au început filmările la Freaky Friday 2

Jamie Lee Curtis şi Lindsay Lohan revin în rolurile lui Tess şi Anna

Trailer nou: vin' la Nosferatu să te gâdile cu dinţii pe piele

Bill Skarsgård, Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson şi Willem Dafoe joacă în remake-ul filmului din 1922

Inside Out 2 întrece Dune 2 în SUA şi devine cea mai populară premieră din 2024

Animaţia Pixar a avut nevoie de doar opt zile ca să-i bage lui Paul Atreides nisip în distrai

Se întoarce Kevin Costner în Yellowstone?

Actorul spune că revenirea sa la cea de-a doua parte a sezonului 5 se va întâmpla "doar în anumite condiţii"

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 24 mai 2013 14:51
Ce alchimie cinematografica minunata! Un fel de teoria relativitatii unificate cu medicina cuantica si ghicitorile agricole precolumbiene. Superman si Batman frati de cruce. Crucea mamii lor desigur de bucatari cinematografici care amesteca benzina cu mustarul radioactiv sleit. Nu doar ca nu mai au idei de multa vreme, ci au ajuns sa le combine pe cele deja iesite din garantie. Un pic de polish, o eticheta noua si gata filmul care o sa adune si fanii Spider, Super si Bat- man. Halal sa le fie lor si noua vizionare placuta, ca mai sunt si filme bune pe lumea asta.
cosmin742000 pe 24 mai 2013 15:18
Unde ? Adica unde mai sunt filme bune?Eu unul nu am pretenti sa mai scoata Hollywoodul filme bune , dar macar filme ca niste filme sau filme vizionabile sa scoata. Se pare ca am pretenti mult prea mari de la niste agenti comerciali ( cu amanuntul)
greywolf1917 pe 27 mai 2013 18:48
lectura buna pe cinemagia , in fiecare zi vin aici si citesc din mari maestri cinefili si "prostime" si nu m-a silit nimeni sa citesc , observ ca exista o rasa superioara de intelectuali , cinefili si prostime (oameni de rand) cea care se apreciaza efectele speciale 3d, actiunea, comedia si tot ce face un film cat de cat vizionabil , tind sa cred ca cei intelectuali vor numai filme gen 4 saptamani si nu stiu cate zile sau alte filme europene, poate ma insel dar asa pare . p.s. sunt Regele Prostimii si in numele poporului va condamn , pe cosmin si zeno, la vizionat 9000 ,pardon "over 9000!!!" ore de filme cu supereroi, pac pacuri si glume proaste toate neaparat polishate!!!
cosmin742000 pe 24 mai 2013 15:15
Vai de capul meu ce a ajuns de cinematografie
viorellll pe 24 mai 2013 15:31
vai de troaca ta de prostovan ....
Fourleaf22 pe 24 mai 2013 17:53
Haters gonna hate
cosmin742000 pe 24 mai 2013 20:11
asa , si apa e uda :))))))))0
zeno.marin pe 27 mai 2013 11:18
Not really. Haters LOVE to hate.
coco_mafya pe 26 mai 2013 09:21
ar fi de vis un film cu Superman si Batman:*
cristi23 pe 27 mai 2013 13:20
ar fi grozav un film superman/batman........poate pe viitor ....caci in animatii deja exista
Mihai821 pe 28 mai 2013 15:46
se pare că nu a înţeles mai nimeni pe aici de unde vine ideea asta cu un film Superman/Batman. Nu vine (neapărat) din lăcomia sau lipsa de idei a producătorilor. Vine de acum mult timp, din comics-uri, unde relaţia dintre cei doi a fost mult analizată şi s-a dovedit a fi una interesantă atât pentru cititorii mai pretenţioşi, care văd în ei tocmai acea polarizare, acele "feţe ale aceleaşi monede" atât în psihologia lor cât şi în modul de operare ş.am.d, dar şi pentru cititorii mai "casual" pentru că, let's face it, a team-up between these two is always awesome. A şi am uitat să menţionez ceva. Citiţi The Dark Knight Rises-ul lui Frank Miller. It's not your usual Bats/Supes relationship. It's something special.
Mihai821 pe 28 mai 2013 15:48
The Dark Knight Returns* sorry
alex_il_fenomeno pe 28 iunie 2013 10:47
Cine nu si-ar dori un asemenea film?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells