Trailer final Venom 3: promisiunea unui sacrificiu

de Ştefan Dobroiu în 13 Sep 2024
Iată trailerul subtitrat al finalului trilogiei cu Tom Hardy în rolul lui Venom

Una dintre condiţiile obligatorii ale continuărilor este ori să ridice ştacheta în ceea ce priveşte spectacolul, ori să facă o categorică schimbare de direcţie (se întâmplă mult mai rar). Venom: The Last Dance, care se lansează global pe 25 octombrie, merge în prima direcţie, iar trailerul final al blockbuster-ului cu Tom Hardy este cea mai bună dovadă. Îl poţi vedea mai sus în versiune subtitrată.

Dintre antieroii cinematografici Marvel, Venom este indiscutabil cel mai popular. Combinaţia de umor şi violenţă atât de exagerată, încât nu mai înfricoşează pe nimeni, a fost pe gustul publicului, primele două filme încasând peste 1,3 miliarde de dolari. Nu a stricat nici faptul că ceilalţi antieroi care au făcut trecerea pe marele ecran, Morbius şi Madame Web, nu au impresionat pe nimeni. Cine ştie, poate lucrurile se vor schimba o dată cu Kraven the Hunter, pe care îl întâlnim cu începere din 12 decembrie.

Venom 3 ridică ştacheta introducând un supervillain, Knull, pe care fanii benzilor desenate îl ştiu drept unul dintre cei redutabili antagonişti din întregul univers Marvel, dar şi o invazie asupra Pământului. Sunt câteva replici în trailer care fac trimiteri directe spre un anumit sacrificiu pe care Venom trebuie să-l facă pentru ca lucrurile să nu se sfârşească cataclismic pentru rasa umană... Vom vedea despre ce e vorba în ultimul weekend in octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

Venom: The Last Dance, Kraven the Hunter, Tom Hardy

Alte știri din cinema

Robert Pattinson, un "consumabil" în SF-ul Mickey 17

După amânări repetate, filmul se lansează global la sfârşitul lunii ianuarie

Să moară Vincent: dragostea în vremea haosului dezlănţuit

Inventiv şi imprevizibil, filmul tratează european o premisă specifică cinema-ului de consum

O nouă ecranizare după Salem's Lot se lansează în octombrie. Iată trailerul!

Vampirii pun stăpânire pe un întreg oraş în noua adaptare după romanul lui Stephen King

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells