Uneori, urâţenia te face star: povestea lui Peggy, căţelul care i-a cucerit inima lui Ryan Reynolds

de Ştefan Dobroiu în 29 Iun 2024
Câştigătoarea titlului de "Cel mai urât câine din Marea Britanie" în 2023, Peggy va avea câteva scene şocante în Deadpool & Wolverine

În cel mai recent teaser Deadpool & Wolverine, nici nu ştii cui îi aparţine cea mai memorabilă secvenţă: lui Sabretooth, villain care revine în franciză după apariţia sa în primul film X-Men, acum 24 de ani, sau lui Peggy, actor canin care apare în rolul lui Dogpool, o versiune patrupedă a lui Deadpool, în sensul că îl copiază pe acesta atât în urâţenie, cât şi în abilităţile regenerative.

Peggy are cinci ani şi în 2023 a câştigat un concurs care a încoronat-o drept "cel mai urât câine din Marea Britanie". Corcitură între un Pug şi o rasă de câine fără păr, Chinese Crested Dog, Peggy a obţinut imediat celebritatea în Anglia, fiind invitată în numeroase emisiuni de televiziune alături de stăpâna ei, Holly Middleton.

Peggy s-a născut în 2018, fiind cel mai mic pui şi ultimul fătat, poziţie care de obicei pune în pericol viaţa micilor creaturi, pentru că acestea nu reuşesc să concureze cu fraţii mai mari şi mai dezvoltaţi pentru accesul la lapte. Adoptată la şase luni, Peggy a devenit centrul familiei lui Holly Middleton, primind numele străbunicii acesteia.

În 2023 o companie specializată în printarea de fotografii cu locaţii în întreaga Anglie a organizat un concurs pentru a descoperi cel mai urât câine din ţară. Deşi stăpâna ei e convinsă că Peggy e "frumoasă atât pe dinafară, cât şi pe dinăuntru", nenumăratele îndemnuri de a o înscrie în concurs au determinat-o să trimită câteva fotografii, fără să se aştepte vreo clipă că patrupedul va câştiga "râvnitul" titlu.

"Noi avem tendinţa să uităm că nu arată ca un câine obişnuit, dar sunt mulţi oameni care spun că Peggy este urâtă", a declarat Holly Middleton pentru BBC. "Chiar dacă lumea crede că Peggy arată ciudat şi unii zic chiar că e respingătoare şi chiar dacă a câştigat titlul de cel mai urât câine din Marea Britanie, noi credem că e frumoasă şi nu am schimba-o pentru nimic în lume", a mai spus Middleton.

Compania Parrot Print, organizatoarea concursului, a anunţat că a primit doar şapte înscrieri şi că "nimic nu a putut-o împiedica pe Peggy să câştige. Nu ne-am imaginat niciodată că vom descoperi un star, dar fix asta s-a întâmplat", au declarat reprezentanţii companiei pentru BBC, menţionând şi că juraţii concursului nu au avut nevoie de nicio deliberare pentru a decide câştigătorul. "Când am lansat concursul nu ne-am fi aşteptat niciodată că vom descoperi un câine atât de urât şi în acelaşi timp atât de simpatic", au mai zis reprezentanţii Parrot Print.

Poate că în 2023 cuvântul "star" era o exagerare, dar lucrurile stau cu totul altfel în 2024, când Peggy va fi o parte importantă din Deadpool & Wolverine, film ce promite să aducă mulţi fani în cinematografe după ce sezonul estival a început cu stângul, mai multe premiere aşteptate având încasări dezamăgitoare.

La clădirea carierei actoriceşti a lui Peggy a pus umărul Ryan Reynolds, starul francizei, ale cărui intervenţii extrem de populare pe diversele reţele de socializare au atras atenţia asupra acestui câine cu totul special. Reynolds a spus că Peggy este echivalentul canin al personajului său din serie, Wade Wilson.

"Aşa cum se întâmplă atât de des în timpul scrierii scenariului, [Dogpool] a fost o idee care ar fi putut fi ignorată uşor la început, dar care a crescut treptat", a declarat Reynolds în luna mai pentru revista Empire. Tot atunci actorul a declarat că personajul s-ar putea să ne surprindă (sau chiar şocheze) cu modul său extrem de particular de a-şi face nevoile...

Deadpool & Wolverine se lansează pe 26 iulie şi biletele s-au pus deja în vânzare.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, Deadpool & Wolverine

Alte știri din cinema

Serialul inspirat de cărţile Harry Potter are echipă cu pedigree

Studiourile Warner promit zece sezoane realizate de-a lungul unui deceniu

Au început filmările la Freaky Friday 2

Jamie Lee Curtis şi Lindsay Lohan revin în rolurile lui Tess şi Anna

Trailer nou: vin' la Nosferatu să te gâdile cu dinţii pe piele

Bill Skarsgård, Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson şi Willem Dafoe joacă în remake-ul filmului din 1922

Inside Out 2 întrece Dune 2 în SUA şi devine cea mai populară premieră din 2024

Animaţia Pixar a avut nevoie de doar opt zile ca să-i bage lui Paul Atreides nisip în distrai

Părerea ta

Spune-ţi părerea
makomomo pe 1 iulie 2024 10:18
Tampenii...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells