Wonder Woman luptă cu Steppenwolf în noua imagine din Zack Snyder’s Justice League

de Marina Florea în 4 Ian 2021
Platforma HBO Max va fi disponibilă și în România de la mijlocul acestui an

Versiunea lui Zack Snyder asupra poveștii supereroilor din Liga Dreptății va putea fi văzut-o cu ocazia lansării miniseriei HBO Max Zack Snyder's Justice League. Pentru promovarea miniseriei o nouă imagine a fost dată publicității - cea în care Wonder Woman se luptă cu Steppenwolf. Villainul are înfățișarea imaginată de Snyder, nu cea care a apărut în filmul Justice League din 2017.

Zack Snyder susține că imaginea inițială a lui Steppenwolf a fost criticată de Warner Bros. pentru aspectul terifiant. Așa că înfățișarea inițială a villain-ului din Justice League (2017) a fost retrasă datorită aspectului personajului. Această versiune o putem întrevedea însă acum iar publicul american o va vedea integral din luna martie. Platforma HBO Max va fi disponibilă și în România de la mijlocul acestui an. Miniseria a costat Warner Bros. cel puțin 70 milioane de dolari, după cum scrie New York Times. Cineastul Zack Snyder a renunţat la scaunul regizoral al filmului Justice League (2017) după moartea fiicei lui, astfel încât Joss Whedon a fost angajat pentru a finaliza producţia. Whedon a rescris un număr considerabil de noi scene, scrie Collider, și a regizat secvențe ample deja filmate. Cu toate că a fost prima opțiune a studiourilor Warner Bros., Snyder nu este avut în vedere pentru următoare filme din universul DC.

În Justice League, odată ce şi-a recăpătat credinţa în umanitate şi inspirat de sacrificiul altruist al lui Superman, Bruce Wayne apelează la noua sa parteneră, Diane Prince, pentru a învinge un alt inamic extrem de periculos. Batman şi Wonder Woman sunt presaţi de timp să formeze o echipă de super eroi pentru a ţine piept noii ameninţări. Atacul catastrofal asupra omenirii este iminent, iar Liga Dreptăţii, la care se alătură Aquaman, Cyborg şi The Flash, are misiunea aproape imposibilă de a restabili pacea.

Pentru Zack Snyder's Justice League, Snyder s-a folosit de instrumente de post-producție și de câteva zile suplimentare de filmare, pentru a obține o producție de patru ore în linie cu viziunea sa asupra poveștii, una mai întunecată.

Exploreaza subiecte similare:

Zack Snyder, Joss Whedon, Justice League

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells