Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 20 Mar 2004, 01:26   #1
ArsDeViu
Veteran

ArsDeViu

Send a message via Yahoo to ArsDeViu
AvP

http://www.apple.com/trailers/fox/avp/internet_trailer/

Tocmai am vazut al doilea teaser AvP. Si nu pot sa spun decat ca, acum il astept si mai nerabdator. In reclama este aratat mai mult Predatorul si mai putin Alienul.Din ce am vazut Predatorul este super{masca mai ales}.
Nu mai e mult pana'n august. Oricum nu conteaza, pentru ca whoever wins....we lose.
ArsDeViu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Mar 2004, 07:33   #2
TLD
Spirit of the System

TLD

Re: AvP

Originally Posted by ArsDeViu:
http://www.apple.com/trailers/fox/avp/internet_trailer/

Tocmai am vazut al doilea teaser AvP. Si nu pot sa spun decat ca, acum il astept si mai nerabdator. In reclama este aratat mai mult Predatorul si mai putin Alienul.Din ce am vazut Predatorul este super{masca mai ales}.
Nu mai e mult pana'n august. Oricum nu conteaza, pentru ca whoever wins....we lose.
Super vechi trailerul, e pus pe forum linkul de mine numasi stiu pe ce topic... Vezi pe la cafenea... Oricum e doar un teaser, astept finalul!
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Mar 2004, 13:00   #3
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
L-am vazut(www.movie-update.com) si pare in continuare interesant...
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Mar 2004, 13:05   #4
BeNnY
Guru

BeNnY

Am vazut si eu acum trailerul si imi place...
Old 20 Mar 2004, 13:07   #5
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

Ideea mi se pare cam trasa de par... Este ca si cum s-ar face un film: Luke vs. Gandalf. Au luat 2 filme diferite si le-au combinat. Filmul este destinat sa fie o porcarie, dar sper ca ma insel.
Old 20 Mar 2004, 13:20   #6
BeNnY
Guru

BeNnY

De ce sa fie o porcarie?!?!

O sa fie o combinatie interesanta! Nu cred c-o sa iasa o prostie!
Old 20 Mar 2004, 15:57   #7
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

Asa este in general. In Primul rand, comiba elemente din doua filme complet separate si se mai inspira si din joc, ceea ce e deja un minus. Spunemi tu un film BUN inspirat dintr-un joc si vice-versa. Tot conceptul mi se pare aiurea. Dar sa speram ca va isei bine. Eu vreau sa zic sa nu avem asteptari prea mari, adica film de Oscar. Dar sa speram... :roll:
Old 23 Mar 2004, 15:17   #8
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Io am inebunit knd am vazut traileru l ... deja nu mai am rabdare sa-l vad pe Predator cum i-o da lu Alien ... kkam-ash pe el de varzakis .. :lol:
Nu compara AVP cu al;te jocuri ... cum ar fi Resident Evil shi Tomb Raider kre au fost super de kkt ecranizater ... Predatorul o sa rupa in 2 (faza dfin trailer knd este pe scari shi ishi intoarce privoirea deodata - suparata - RULZZZ sau faza knd sta face 2 face cu Alien ) shi Alien o sa shi-o ia da' asta-i alta poveste ... :lol:

It's gonna drive me crazy - AVP that is ... can't wait ... :o
Old 23 Mar 2004, 19:08   #9
Metabog
Novice

Metabog

Location: Rama, Orbita lui Venus (Poate in Valinor???), Sau poate chiar in ZION
Sunt sigur ca o sa fie o porcarie. Pur si simplu este destinat sa fie o porcarie. Sunt sigur ca ati auzit toate criticile si deja v-ati saturat de ele (ca sunt din timpuri diferite, ca e naspa ca este inspirat din joc, blablalbla), dar totusi au dreptate, zic eu. :evil: [/img]

Apropos, Gandalf, esti primul pe care l-am cunoscut vreodata care stie sa vorbeasca Sindarin. Mi-era tema ca sunt singurul... :-)
Metabog is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Mar 2004, 19:25   #10
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Metabog:
Sunt sigur ca o sa fie o porcarie. Pur si simplu este destinat sa fie o porcarie. Sunt sigur ca ati auzit toate criticile si deja v-ati saturat de ele (ca sunt din timpuri diferite, ca e naspa ca este inspirat din joc, blablalbla), dar totusi au dreptate, zic eu. :evil: [/img]

Apropos, Gandalf, esti primul pe care l-am cunoscut vreodata care stie sa vorbeasca Sindarin. Mi-era tema ca sunt singurul... :-)
Nu shtiu inc foarte bine da invazt pe zi ce trece ... Demona mai este bazata la capitolul asta ...
Old 26 Mar 2004, 14:23   #11
jeleu
Guru

jeleu

Send a message via Yahoo to jeleu
Foarte slabe sanse sa se reuseasca un amestec de horror(alien1) si de actiune(predator 1). Alien 2 a fost aproape la fel de bun ca originalul, dar nu e nimic de capul celorlalte continuari. Si avand in vedere ca filmul e regizat de paul anderson, ma astept sa fie impuscaturi incontinuu, fara ceva care sa ma sperie. Si chiar nu cred ca paul anderson are vreun film bun. Si rezident evil si event horizon si soldier si mai putin mortal kombat mi s.au parut filme destul de slabe
Old 16 Oct 2005, 11:05   #12
Shadow_20
Junior

Shadow_20

Send a message via Yahoo to Shadow_20
l-am vazut... ce prostie de film
Old 20 Oct 2005, 14:55   #13
El Dib
Novice

El Dib

Referitor la AVp...se preconizeaza AVP2 (ghinion pentru cei care "au facut nazuri").

Si ca sa aiba mai multe motive de "deranj" ,urmeaza sa apara inca doua filme Resident Evil(asta apropos de de am citit mai sus..legat de Anderson).
Si nu inteleg de ce tot se ofuscheaza unii de anumite filme.....fiecare gen are publicul lui...nu e nimeni fortat sa vada ceva daca presupune ca nu ii place

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules