Afacerea Thomas Crown, joi la Hollywood Multiplex

21 Ian 2010
Afacerea Thomas Crown, joi la Hollywood Multiplex

Joi, 21 ianuarie 2010, începând cu orele 19:30, spectatorii au ocazia să-i urmărească pe Steve McQueen şi Faye Dunaway în filmul de acţiune Afacerea Thomas Crown (1968), ultima proiecţie de film din cadrul Movie Madness. Thomas Crown (Steve McQueen), un om de afaceri foarte bogat angajează patru oameni fără nicio legătură între ei să dea o lovitură la banca unde lucrează.

Cei patru nu se cunosc până în ziua jafului. Operaţiunea este un succes, hoţii lasă banii într-un coş de gunoi, de unde Thomas Crown îi ia mai târziu. Eddy Malone, detectivul care se ocupă de caz, nu găseşte niciun indiciu în ancheta, până când frumoasa agentă de asigurari, Vicki Anderson (Faye Dunaway), intră în scenă. Anderson îşi dă seama că autorul jafului este Crown, iar acesta ştie că Vicki îl suspectează. În ciuda situaţiei, cei doi se simt atraşi unul de celălalt şi încep o relaţie. Asta nu pune capăt, însă, jocului de-a şoarecele şi pisica...

Din octombrie 2009 până în ianuarie 2010, canalul MGM Channel a derulat proiectul Movie Madness, cele mai bune filme clasice au rulat la cinematograful Hollywood Multiplex - Mall Vitan, Bucureşti. Începând cu 1 octombrie 2009, iubitorii filmelor clasice şi nu numai, au avut acces la cea mai spectaculoasă bibliotecă de filme a hollywood-ului şi pe marele ecran!  Mai mult,  în 2010 MGM Channel vine cu o nouă înfăţişare şi un conţinut mai bun pentru cinefili.    
 
În cadrul proiectul Movie Madness au fost prezentate unele dintre cele mai cunoscute filme clasice MGM Channel pe marile ecrane, având în distribuţie actori consacraţi precum Marilyn Monroe, John Travolta, Gene Hackman, Rene Russo, Danny DeVito sau Charles Bronson.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells