Cinci filme care vor surprinde la Festivalul de Film de la Sundance

de Gloria Sauciuc în 21 Ian 2010
Cinci filme care vor surprinde la Festivalul de Film de la Sundance

Cel puţin cinci filme selecţionate anul acesta la Sundance ar putea fi echivalentul unui Saw sau, dimpotrivă, al lui Precious, adică filme care vor marca ediţia, sunt de părere cei de la Hollywood Reporter. Festivalul de la Sundance, cel mai important festival de film independent din America, demarează astăzi - în Park City, Utah.

ANIMAL KINGDOM
Regizor: David Michod (competiţia internaţională-dramă)
O poveste întunecată despre razbunare, plasată în lumea interlopă a oraşului Melbourne. Filmul ar putea fi acea drama poliţistă, bine realizată, greu de găsit în general la Sundance.

FOUR LIONS
Regizor: Chris Morris (competiţia internaţionala-dramă)
O comedie a la Sacha Baron Cohen, despre terorism. Comicul englez Morris are îndrăzneala de a povesti despre patru luptători ai jihadului, ale căror planuri criminale alunecă spre farsă. Dacă asta funcţionează, atunci e nevoie de un distribuitor deschis la minte, precum Magnolia, care să agreeze filmul.

LUCKY
Regizor: Jeffrey Blitz (competiţia americană de documentare)
 În fiecare an apar câteva documentare care se leagă de spiritul momentului. Acesta îşi pune problema despre ce se întâmplă atunci când nişte oameni obişnuiţi câştigă la loterie, sugerând relaţia cu mai multe feţe pe care o au americanii cu banii, în mijlocul unei recesiuni galopante. Iar Blitz (Spellbound) a câştigat premiul pentru regie-drame în 2007 cu Rocket Science.

SPACE TOURISTS
(Regizor: Christian Frei, competiţia internaţională - dramă)
Născut în Elveţia, Frei vorbeşte cu Anousheh Ansari, prima femeie turist spaţial, care a dat 20 de milioane de dolari pentru (mai întâi) a se antrena cu astronauţii ruşi, iar apoi a lua bilet pentru Staţia Spaţială Internaţională. Cum Virgin Galactic încă mai are de aşteptat, asta e cea mai apropiată variantă pentru fanii genului, pe moment.

TUCKER & DAVE VS. EVIL
Regizor: Eli Craig (Midnight screening/Proiecţia de la miezul nopţii)
Un horror despre doi amici de la ţară, care merg în obişnuita cabană din pădure, Evil ar putea atrage un distribuitor al genului, care caută următorul Scream. Totuşi, distribuţia anonimă s-ar putea să îl facă neatractiv.

Taguri:  sundance 2010

Părerea ta

Spune-ţi părerea
d_arckangel pe 21 ianuarie 2010 15:37
N-am auzit de asemenea filme!
marius93 pe 12 iulie 2010 21:20
Interesant...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells