Bond 23 începe filmările cu titlul Skyfall

de Cristina Grigore în 4 Nov 2011
Bond 23 începe filmările cu titlul Skyfall

Ultimul film al uneia dintre cele mai lungi francize din istorie, numit până acum Bond 23, a primit numele Skyfall, scrie Entertainment Weekly. Titlul filmului a fost dat publicităţii ieri, în cursul unei conferinţe de presă susţinută de producători.

Alături de Daniel Craig, care va reveni în postura faimosului agent secret 007, a fost confirmată prezenţa în film a mai multor actori despre care se ştia că sunt încă în negocieri pentru rolurile oferite. Astfel, Javier Bardem se va transforma în antagonistul peliculei, Naomie Harris va fi un agent de teren pe nume Eve (posibil implicată în numeroase scene de acţiune), Judi Dench, din nou Doamna M, iar franţuzoaica Bérénice Marlohe (actriţă şi fotomodel) va juca rolul unei elegante şi misterioase femei cunoscută sub numele de Severin.

Rezumatul filmului ne oferă un indiciu despre legăturile acestuia cu celelalte filme ale seriei sau cu romanele lui Ian Fleming; deducem că povestea este una de sine stătătoare, ce apelează din plin la sentimentele şi viaţa personală a protagoniştilor.

Iată sinopsis-ul lui Skyfall: „Loialitatea lui Bond pentru M va fi pusă la grea încercare atunci când anumite lucruri din trecutul acesteia îi pun în pericol existenţa. Cum MI6 este atacat, 007 trebuie să găsească şi să distrugă sursa ameninţărilor, indiferent de repercusiunile din plan personal”.

Titlul filmului a fost ales special pentru a fi reprezentativ acestei poveşti, el fiind legat de trecutul tumultuos al Doamnei M.

Cât priveşte distribuţia, deşi fuseseră anunţate iniţial ca posibile fete Bond (Naomie Harris a fost anunţată ulterior şi în rolul domnişoarei Moneypenney), Harris şi Marlohe au primit roluri diferite, despre care producătorii au preferat să nu vorbească, pentru a nu da prea multe detalii legate de scenariu. Din acelaşi motiv, partiturile lui Ralph Fiennes, Ben Whishaw şi Albert Finney au rămas învăluite în mister.

Filmările la Skyfall au început ieri la Londra şi vor continua în Istanbul, Shanghai şi Scoţia. Lansarea americană a filmului este programată pentru 9 noiembrie 2012.

Ai în galeria de imagini fotografii de la conferinţa de presă cu protagoniştii filmului, dar şi cu regizorul acestuia, Sam Mendes.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 4 noiembrie 2011 13:54
cred ca va iesi ceva bun , mai ales din cauza prezentei lui Javier Bardem , unul dintre cei mai in voga actori .
Bayard pe 4 noiembrie 2011 15:07
Ai dreptate.... pacat de actrita aleasa, complet necunoscuta.
Sayko pe 4 noiembrie 2011 20:18
De bruneta nu am ce zice de ''rau'',dar in cazut celalalt nu inteleg de ce nu au optat pentru Zoe Saldana...
margott pe 5 noiembrie 2011 15:39
Ultimul film din franciza ? Asa spun producatorii acum, dar pe viitor nu se stie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells