Bruce Willis este de părere că SF-ul Looper este cel mai bun film al său

de Cristina Grigore în 25 Mai 2012
Bruce Willis este de părere că SF-ul Looper este cel mai bun film al său

Într-un interviu acordat revistei Esquire, actorul a lăudat ultimul film realizat, Looper, SF-ul de acţiune al regizorului Rian Johnson.

Plasat la câteva decenii distanţă, în viitor, filmul include în premisa sa călătoria în timp, modalitate prin care un asasin plătit (Joseph Gordon-Levitt) descoperă că una dintre ţintele sale este chiar propria persoană, venită din viitor, (Willis).

„Este mai bun decât tot ce am făcut până acum”, a spus Willis despre pelicula SF. „Rian a reuşit ceva uimitor cu acest film. A conceput o poveste originală. A scris-o, a vândut-o, a ales apoi să rămână implicat în proiect, pe care l-a regizat şi l-a dus la capăt. Este un lucru dificil la Hollywood. Cineva caută mai mereu să-şi facă loc în acest proces. Dar nu s-a întâmplat aşa şi în cazul lui Looper”, a adăugat el.

Şi Gordon-Levitt a declarat anterior că rolul Looper reprezintă, în opinia sa, una dintre cele mai bune performanţe ale sale ca actor, insistând asupra faptului că s-a supus unei adevărate metamorfoze pentru această partitură. Actorul de 31 de ani a petrecut zilnic ore întregi la machiaj pentru a căpăta trăsăturile lui Willis. El a declarat că nici măcar mama sa nu l-a mai recunoscut odată ce transformarea în versiunea tânără a starului din Die Hard a fost încheiată.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ambulantier pe 25 mai 2012 09:22
spune el ca ar fi cel mai bun rol din toata cariera,dar nu este asa.SF-ul este tot SF,cred ca cel mai tare rol,este din ARMAGEDON
OwYBeS pe 25 mai 2012 10:42
Cel mai bun film SF a lui e The Fifth Element si cel mai bun film e Die Hard.
xerses pe 25 mai 2012 18:41
Bruce Willis este in masura sa-si dea cu parerea despre film.Noi inca nu l-am vazut si nu puem avea o parere similara sau opusa...
alex_il_fenomeno pe 13 iunie 2012 14:15
cred ca exagereaza !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells