Zoe Saldana, noua femeie fatală din Machete Kills

de Cristina Grigore în 25 Mai 2012
Zoe Saldana, noua femeie fatală din Machete Kills

Amber Heard şi Sofia Vergara au fost penultimele achiziţii ale lui Robert Rodriguez pentru Machete Kills, iar Moviehole.com anunţă acum o a treia prezenţă feminină atrăgătoare în persoana actriţei Zoe Saldana (Avatar, Columbiana).

În continuarea aventurilor lui Machete îşi vor relua rolurile Danny Trejo, Michelle Rodriguez şi Jessica Alba, interpretul protagonistului declarându-se extrem de încântat de frumoasele ce-i vor ţine companie în film şi a ţinut să menţioneze cu satisfacţie că va avea ocazia să le sărute pe toate.

Cât priveşte povestea filmului, ea a fost detaliată şi corectată într-un interviu acordat la Cannes de Rodriguez, care a menţionat că fostul sinopsis dat publicităţii nu mai este de actualitate: „Machete este angajat de preşedintele Statelor Unite, într-adevăr, însă nu-şi va face apariţia nici un lider de cartel de droguri iar chestia cu arma din spaţiu este doar una din ideile preliminare. Însă va exista cu siguranţă şi un element legat de spaţiu. I-am acordat de această dată personajului un teritoriu mai mare de manevră. Va fi un film de genul celor cu James Bond, cu un villain pe măsură, tot ca în Bond”.

Antagonistul sequel-ului va fi Mel Gibson. Filmările la Machete Kills vor începe în luna iunie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 25 mai 2012 11:48
N-au scos niciuna din actritele din primul film si au mai adaugat inca doua :). Cam aglomeratie.
gabyyy21 pe 25 mai 2012 16:04
..mai bine pentru noi, barbatii:))
alex_il_fenomeno pe 13 iunie 2012 14:15
ramane de vazut !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells