Cele mai ciudate nume de copii din rândul celebrităţilor

de Cinemagia în 17 Iul 2013
Kim Kardashian şi Kanye West şi-au numit fetiţa North, ca un omagiu adus Casei Stark din serialul Urzeala Tronurilor

Se pare că numele normale date copiilor nu sunt un trend printe celebrităţi, cum au demonstrat de curând Kim Kardashian şi Kanye West, care şi-au numit fetiţa North, se pare ca un omagiu adus Casei Stark din serialul Urzeala tronurilor. Starurile au tendinţa să aleagă nume unice, nume care nici măcar nu ne-ar fi trecut prin cap. Unele par cool pe hârtie, însă părinţii îşi dau oare seama că cei mici vor creşte şi vor trebui să folosească numele adulţi fiind? Aşa că vă rugăm, nu vă lăsaţi inspiraţi! O galerie cu peste 25 de cazuri, marca AXN, aici!

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Kim Kardashian, Kanye West, Game of Thrones, David Duchovny, Téa Leoni, Angelina Jolie, Brad Pitt, Gwyneth Paltrow, Nicolas Cage, Alicia Silverstone, Forest Whitaker

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tobi pe 18 iulie 2013 08:08
cum suna Kal-El Cage :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells