Confirmat! The Mandarin este antagonistul lui Iron Man 3

de Cristina Grigore în 15 Iul 2012
Confirmat! The Mandarin este antagonistul lui Iron Man 3

Unul dintre cei mai populari supereroi Marvel şi-a întâmpinat ieri fanii la standul Marvel din cadrul Comic-Con, San Diego, unde publicul şi presa au savurat primele imagini din film. Spectaculoase şi pline de indicii mult-așteptate, acestea au confirmat un element de bază al peliculei, numele antagonistului principal din Iron Man 3. Redactorii CinemaBlend au fost prezenţi la eveniment şi l-au identificat pe Ben Kingsley în costumaţia extravagantă a lui The Mandarin.

Secvenţa video îl arată pe villain spre final, cu un close-up pe cele zece inele aflate pe degetele sale. Intră apoi în cadru şi barba sa albă, apoi camera se mută în spate, de unde vedem cum personajul, aşezat pe un fotoliu cu motive orientale, armează un pistol. Într-un cadru şi mai larg, apare apoi Sir Ben Kingsley, devenit The Mandarin.

Unul dintre cei mai grozavi oameni de ştiinţă din universul Marvel, The Mandarin este un expert al tehnologiilor extraterestre Makluan, ale căror secrete i-au deschis calea spre noi descoperiri. Stăpâneşte foarte bine majoritatea artelor marţiale, fiind un excelent atlet, al cărui corp a devenit mai puternic pe măsură ce practica acestora şi-a pus amprenta pe fizicul său. Principala sursă a puterilor sale supranaturale sunt însă cele zece inele a căror forţă o stăpâneşte cu puterea minţii şi care au, fiecare, câte o serie de proprietăţi unice, de manipulare a energiei în toate formele sale.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius93 pe 15 iulie 2012 11:50
Super ! Oare cand va fi disponibila pe internet inregistrarea video cu cele cateva secunde in care apare Mandarinul ? Chiar nu mai am rabdare, vreau sa-l vad si eu. Ben Kingsley e un actor grozav.
Andrey92 pe 15 iulie 2012 12:01
E foarte buna alegerea insa va fi un film de tot ratat. Oricine va incerca sa ma conteste sincer o face degeaba din simplul fapt ca Iron Man e un film despre armuri super tehnologizate si ne trezim cu nenea asta cu inele magice la fiecare mana. Da, sigur, si in Avengers a fost rasa extraterestra cu "Batul" magic al lui Loki. Insa ar fi fost mult mai bine sa vedem ceva realistic. O explicatie logica a inelelor. Nu pac, vine o civilizate extraterestra si rezolva totul la capitolul explicatii. Sincer vreau sa vad filme realistice pe ecran cu super-eroi. Gen The Dark Knight Rises. Aia e marea provocare in a iesi un film super bun cu super eroi. Nu aruncam o civilizatie mai avansata in poveste si pa... My oppinion. In rest sper sa fie un film bun...
catasmile17 pe 15 iulie 2012 14:57
nice.
cristi23 pe 15 iulie 2012 15:14
grozav..mi se pare grozav ca mandarinul sa fie principalul adversar in iron man 3...numai faptul ca ben kingsley este pus intr-un rol care presupune lupta corp la corp.la varsta sa..mi se pare greu.........dar ca actor si artist e foarte bun...
Bayard pe 15 iulie 2012 19:30
In Ironman pana acum nici macar nu au dat apropouri despre lumi extraterestre.... si acum apare unul specializat in tehnologiile nu stiu care???
Andrey92 pe 18 iulie 2012 14:27
Pai da:). Tampiti avizi dupa bani. Mi se pare lame ce se petrece la Hollywood.
legolas05 pe 15 iulie 2012 21:04
fain
alex_il_fenomeno pe 4 august 2012 14:43
arata bine personajul . sa speram ca va fi la inaltime .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells