DVD-uri de Valentine's Day

12 Feb 2010
DVD-uri de Valentine's Day

Anul acesta  Bugs Bunny sărbătoreşte Valentine's Day. Cupidon şi-a aruncat săgeţile către năstruşnicul iepuraş făcându-l să se îndrăgostească. Dar atmosfera romanticei sărbători nu-i va ocoli nici pe Yosemite Sam, Foghorn Leghorn sau Daffy. Mult iubitele personaje vor trece şi de astă data printr-o mulţime de peripeţii pe cât de amuzante, pe atât de romantice. Strengăriile amoroase ale lui Bugs Bunny sunt din februarie pe DVD, la un preţ recomandat de 34,9 RON.

The Rebound/Idilă cu dădaca mea se găseşte deja în magazinele de specialitate, la un preţ de 54,9 RON. Filmul spune cu mult farmec o poveste de dragoste născută între doi oameni complet diferiţi, în cele mai neaşteptate condiţii.
 
Când Sandy (Catherine Zeta Jones) descoperă că soţul său este infidel, decide să îşi ia copiii şi să îl părăsească. În postura femeii de 40 de ani, mamă singură a doi copii, ea sfidează orice dificultate şi pleacă la New York pentru a începe o viaţă nouă şi a-şi îndeplini un vis ambiţios: acela de a deveni reporter sportiv.  
 
 Găsind locul de muncă mult visat, Sandy începe să realizeze cât de dificilă îi va fi tranziţia spre statutul de femeie cu carieră şi este nevoită să apeleze la serviciile unei bone, Aram (Justin Bartha), un tânăr de 25 de ani. Aram are o viaţă boemă şi, în ciudă insistenţei părinţilor săi, refuză să accepte joburile cu perspectivă care i se oferă, preferând să caute fericirea în locul banilor. Relaţia celor doi devine din ce în ce mai intensă, pe măsură ce tânărul începe să se ataşeze de copii şi, în pofida anilor care îi despart, Sandy şi Aram încep să conştientizeze cât de potriviţi sunt unul pentru celălalt.
 
Catherine Zeta Jones demonstrează încă o data că are tot ce-i trebuie pentru a seduce orice bărbat, într-o comedie sexy şi inteligentă, disponibilă pe DVD începând cu luna februarie!
 
Şi The Red Violin ar putea fi o opţiune pentru Valentine's Day. O vioară de o valoare inestimabilă, cunoscută şi sub numele de "vioara roşie" este scoasă la licitaţie, într-o casă specializată din Montreal.  Făurită în 1681 la Cremona, vestitul oraş al lutierilor italieni, vioara este considerată cel mai bun instrument acustic care a existat vreodată. Creată de meşterul Nicolo Bussotti, în cinstea soţiei sale Anna, misterioasa vioară va avea de-a lungul anilor un parcurs incredibil. De teamă că va avea o naştere dificilă, Anna se hotărăşte să apeleze la o ghicitoare în cărţi pentru a afla ce se va întâmpla. Cu fiecare carte de tarot pe care ghicitoarea o va întoarce, va fi dezvăluit încă un loc prin care vioara roşie va trece. În secolul al XVIII-lea va ajunge într-o mânăstire din Austria, în secolul al XIX-lea la Oxford, iar în secolul al XX-lea în China Revoluţiei Culturale. În prezent, celebra vioară roşie se află într-o sală de licitaţie, unde un colecţionar încearcă să-i stabilească identitatea şi să-i descopere secretele nedezvăluite. The Red Violin se poate achiziţiona pe DVD la un preţ de 19,9 RON.
   
 

Imagini

Taguri:  dvd, The Rebound

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ystefanescu pe 16 februarie 2010 18:21
Eram adolescenta cand am vizionat filmul romanesc "De buna voie si nesilit de nimeni" - 1974 (regia : Maria Callas Dinescu). Scena in care EL (Romeo Pop) vine la spital la EA (Anna Szeles) - dupa ce a a suferit amputatia unui picior ca urmare a nasterii copilului LOR, pentru a o cere in casatorie, m-a impresionat IMENS si nu am putut sa o uit desi nu am mai revazut acest film si au trecut multi... multi... ani de atunci. Eram in sala de cinematograf si stiu ca mi-au dat lacrimile...
Ar mai fi si alte multe scene impresionante din diverse filme dar nu are rost sa le povestesc aici pe toate...

Deeuka_20 pe 16 februarie 2010 20:01
Am vazut filmul "The Rebound/Idilă cu dădaca mea" si cel mai mult m-a impresionat partea in care ea nu mai vrea sa fie cu el si el pleaca...nu m-am putut abtine sa nu vars cateva lacrimi....
fucsy pe 16 februarie 2010 21:49
Cel mai frumos si totodata cel mai trist film romantic este ''Sweet November'', prezentand o poveste de dragoste minunata. Sara si Nelson se cunosc accidental la examenul auto si, dupa o serie de intamplari hazlii, ajung sa locuiasca impreuna timp de o luna, reprezentand perioada minima pentru a-l ''umaniza'' si a-l scoate din rutina pe Nelson, fara a exista riscul unei implicari sentimentale.
Acestia traiesc momente de vis impreuna, dar drama apare in momentul cand Sara incepe sa se simta rau, astfel incat Nelson afla ca sufera de cancer. Pentru a-l scuti de suferinta si a-l face sa ramana pentru eternitate cu o imagine pozitiva despre ea, Sara il indeparteaza. In acest moment se petrece o scena incredibil de dureroasa, prezentata din punctul de vedere al lui Nelson, care se simte complet singur si pustiit.
Dupa ce o externeaza din spital, Sara se bazeaza pe ajutoul vecinilor ei si isi da afara iubitul. Acesta pleaca si ne este prezentata strada pustie sugerand viitorul sau din care iubirea nu va mai afce parte. Scena este extrem de emotionanta, fiind completata de cantecul Enyei, Only Time, care sincer mi-a dat fiori.
In acel moment am simtit un nod in gat si o apasare profunda si mi-au dat lacrimile.
Am vazut filmul de 12 ori si se intampla la fel de fiecare data....

JeSuisAimee pe 16 februarie 2010 21:50
Nu am mai plans de mult la vizionarea unui film,dar seriile Gossip Girl m-am impresionat pana la lacrimi.Nu fitele unor fete cu bani mi-au umezit ochii ci scenele in care li se poate observa si latura umana,sensibila.Am plans cred ca minute in sir dupa scena in care Chuck vine la Blair la ziua ei de nastere,dupa ce ii murise tatal. Aceasta scena este dovada ca un film de dragoste te poate impresiona nu numai prin scene de sex sau nuditate,ci si prin gesturi simple. Felul in care Blair il ia in brate pe Chuck si il consoleaza face ,de departe,mai mult decat o declaratie de dragoste.
veti246 pe 16 februarie 2010 22:13
scena sarutului din "Pe aripile vantului"
Intruder28 pe 16 februarie 2010 22:16
Filmul care mi-a placut foarte mult este "Pe aripile vântului".
De ce? Este un film foarte romantic iar sarutul dintre Vivien Leigh si Clark Gable este considerat drept cel mai frumos sarut din cinematografie.
Chiar daca muzica nu-ti va mangaia auzul in timp ce el se va apropia de tine, sarutul perfect exista. Stelele sclipesc pe cer, buzele tremurande se ating, tu esti Vivien Leigh, el Clark Gable si impreuna plutiti pe aripile vântului.
Sarutul perfect ar trebui sa se asemene tango-ului argentinian: amandoi cunosc pasii, dar nu contează in ce ordine ii faceti. Miscarile tale trebuie să le completeze pe ale lui...Obrajii se ating, umerii sunt mangaiati, buzele se unesc, gurile se impreuneaza. Ajunsi in acest punct, ar mai fi nevoie de muscaturi delicate si ritmuri variate: cand furioase si vijelioase, cand tandre si blande.
Acest film asa face sa ma simt...de aceea iubesc acest film.

TuNNiNg pe 16 februarie 2010 23:43
Pentru mine cea mai frumoasa scena dintr-un film romantic a fost cea dintre protagonistii filmului "Titanic" (1997), si anume Rose DeWitt Bukater si Jack Dawson. Felul in care s-au cunoscut, cum a evoluat iubirea lor, cum dintr-o simpla aventura s-a ajuns la o iubire pura ce se termina dramatic, pur si simplu iti da intreg romantismul peste cap. M-a impresionat povestea lor deoarece nimeni si nimic nu le sta in cale, nici macar moartea... Rose continuand sa-l pastreze in inima sa pe Jack concomitent cu inaintarea in varsta. Cel mai mult din acest film in afara de idilica poveste dintre cei doi, mi-a placut scena de dragoste dintre ei, in timp ce se aflau in acea masina de epoca din sala motoarelor, este o scena pur si simplu geniala, modul cum masina este invaluita in abur, iar Rose pune mana pe unul din geamuri iti da fiori de-a dreptul! :) Un film memorabil, cu distributie remarcabila, unul dintre cele trei filme care au la activ cele mai multe statuete, in numar de unsprezece.
alexndra pe 16 februarie 2010 23:56
Nu stiu cine a vazut filmul dar superb, "La rascruce de vanturi"; sunt multe scene in care iti dau lacrimile ,dar preferata mea este atunci cand Heathcliff isi descrie iubirea pentru Cathy(deosebirea lui de Linton) :"... cu toate ca il urasc cu o ura care mi-a inveninat viata, niciodata nu as fi ridicat mana impotriva lui.
Eu nu i-as fi interzis niciodata sa o vada , atata vreme cat ea ar fi dorit acest lucru. Dar in clipa in care nu i-ar mai fi pasat de el, i-as fi smuls inima si i-as fi baut sangele! Pana atunci insa ... as fi murit incetul cu incetul..." (nu e chiar cuvant cu cuvant ) dar incercat sa arat intensitatea vorbelor lui. M-au patruns aceste cuvinte prin intensitatea sacrificiului de care ar fi dispus sa il faca numai ca ea sa aiba ce doreste si iti dau lacrimile numai la gandul ca nu el e cel de langa ea ....parca viata e nedreapta cateodata.

Andreeaea pe 17 februarie 2010 01:02
"The fountain"...scena in care el isi saruta iubita pe tample. Aceeasi scena care apoi se transpune in soaptele adresate copacului. Scena nu este neaparat una romantica dar sentimentul pe care ti-l da privirea acelei scene iti provoaca un gol adanc un stomac. Nu cred ca exista vreun alt film care sa prezinte mai bine sentimentul de dragoste si sacrificiu de sine pentru persoana iubita.
geo199408 pe 17 februarie 2010 07:00
Sa fui sincer nu prea ma uit la filme romantice dar mie cel mai mult mi-a placut scena din Titanic ,iubirea celor 2 din masina ,si dupa aceea drama si dezastrul care s-a intamplat.
Va Multumesc

klaudya_e pe 17 februarie 2010 07:33
Replica "in dragoste sa nu spui niciodata "imi pare rau" din filmul "Love Story"
Te emotioneaza si de face sa te gandesti de cate ori ai facut asta..de cate ori ai ranit persoana iubita si un simplu "imi pare rau" ti s-a parut suficient sa stearga cuvintele grele..

sinelena27 pe 17 februarie 2010 07:47
cea mai frumoasa scena e aceea in filmul pretty woman cind julia roberts il saruta pe richard gere
maria0608 pe 17 februarie 2010 08:35
Cel mai tare m-a emotionat filmul PS I love you. Tot filmul este emotionant, dragostea care transcede chiar si dupa moartea lui Gerry, scrisorile pe care el a planuit inca din timpul vietii sa fie livrate lui Holly, cata grija a avut de ea chiar si dupa ce nu a mai fost.. Daca ar fii sa aleg o scena anume din tot filmul, este cea in care Holly primeste prima scrisoare de la Gerry, dupa moartea acestuia.
Filmul mi-a mers direct la suflet. Intr-o lume in care se pune pret pe alte lucruri (materiale), un film atat de intens despre o iubire iesita din comun este ca un balsam pentru inima.

BPR pe 17 februarie 2010 08:36
”Eternal Sunshine of the Spotless Mind” - scena ”rupturii” dintre Joel si Clementine in care el pleaca plangand de la ea, afland ca iubita lui nu mai vrea sa stie nimic despre el, decizie neasteptata.
marginean pe 17 februarie 2010 08:42
Ma impresionat filmul Fantoma mea iubita cu Demi Moore si Patrick Swayze a fost super atunci cand sau intilnit pentru ultima data si el a plecat pentru totdeauna....am plans sincer
FarkaS pe 17 februarie 2010 08:44
Emotie, iubire, despartire... Scena de final din ”Sweet November” in care Sara il lasa pe Nelson cu ochii in lacrimi, sedus si amagit, este de o tandrete unica. Mai ales ca am trait un ”Sweet November” adevarat, foarte asemanator cu filmul...
lucia.ene pe 17 februarie 2010 09:32
Pe mine m-au impresionat 2 filme: primul film este Jersey Girl cu Ben Affleck. Desi nu este tocmai o scena de dragoste pentru ca se petrece intre Ollie (Ben Affleck) si fetita lui am varsta rauri de lacrimi. Este un moment foarte tensionant si totodata impresionant in care dupa ce fetita tipa ca isi uraste tatal, Ben ii reproseaza fetei ca din cauza ei a murit mami (Jennifer Lopez murind la inceputul filmului cand a nascut-o pe frumoasa domnisoara). Fetitei i se umplu ochii de lacrimi si fuge din camera. Imposibil sa nu ti se umezeasca ochii.
Al doilea film este Hancock - la sfarsitul filmului cand Will Smith, desi ranit, pleaca pentru ca iubita lui Charlize Theron sa poata trai. Trebuia sa fie cat mai departe unul de altul pentru a nu deveni muritori; cu cat erau mai aproape unul de altul, cu atat devenau mai vulnerabili. Foarte emotionant sa pleci departe de dragostea ta, pentru ca ea sa nu moara....

crisdany75 pe 17 februarie 2010 09:40
Cea mai frumoasa secventa de dragoste la care cred ca au plans toate fetele si nu numai este cea din Ghost-Fantoma mea iubita, atunci cand Sam isi ia la revedere de la Molly, iar ea il vede pentru ultima oara. L-am vazut de cinci ori si de fiecare data am plans. Mi s-a parut un moment foarte emotionant.
Blanka pe 17 februarie 2010 10:08
Scena cea mai impresionata pe care am vazut-o vreodata este scena din Love Actually in care Mark vine la Juliet, interpretata de Keira Knightley, in ajun de Craciun, cu mai multe placute in mana si ii spune prin intermediul lor ca de Craciun se spune adevarul, si ca pentru el, ea este perfecta.
Aceasta scena ma face sa plang de fiecare data pentru ca ne arata iubirea imensa pe care Mark i-o poarta lui Juliet, iubire care este de altfel imposibila. La finalul scenei, dupa ce Mark ii spune ce simte pentru ea, si dupa ce ea vine si il saruta, Mark isi spune "Enough now". Si povestea se incheie acolo.

rudhy pe 17 februarie 2010 10:33
Cred ca din Casablanca la despartirea dintre cei doi protagonisti si Pe aripile vantului scena celebra a sarutului/mi-au impresionat sotia care si azi lacrimeaza......la scenele respective
Mioara_T pe 17 februarie 2010 11:33
Filmul romantic cel mai reusit este, dupa parerea mea, City of angels, cu Meg Ryan si cu Nicholas Cage. L-am revazut, cred, de 30 de ori. Sunt doua scene care ma fac sa plang de fiecare data: scena mortii lui Maggie, cand ea zace intinsa pe sosea, si ajunge Seth la locul accidentului, iar el este disperat cand realizeaza ca a sosit clipa fatala a despartirii definitive, si nu poate face nimic. Cu cata disperare o strange in brate pe iubirea vietii lui, pentru care a renuntat la nemurire! Dar cel mai emotionant moment este urmatorul, in care Seth merge in piata unde Maggie isi facea cumparaturile, si isi aminteste cum alegea iubita lui fructele... si incepe sa planga si sa puna si el in cos aceleasi fructe pe care le prefera ea, si pune fructe in cos, si nu se opreste din plans, pentru ca ar vrea sa recreeze astfel momentele magice traite cu Maggie...
lumyole pe 17 februarie 2010 12:02
If Only, un film de dragoste care arata nepretuirea unor daruri din viata noastra . Scena care mi-a placut si m-a facut sa lacrimez este aceea in care dimineata ea imbraca geaca lui. Cat de bine te simti si cat traiesti prin iubitul tau. Clipe de fericire care se graveaza in inima ta.
elmedico pe 17 februarie 2010 12:57
Atonement este un film care m a facut sa simt durerea din sufletul celei care povesteste drama surorii ei!
deejayasu pe 17 februarie 2010 12:58
Filmul ,,Idila cu dadaca'' are un scenariu bine pus in aplicare,cu o actrita pe masura si ne-a dovedit ca dragostea nu are limite de varsta. Prima data l-am vazut in cinematograf si pot sa zic ca a fost unul dintre cele mai siropoase filme romantice vazute. Il recomand tuturor sa-l vizioneze
gabriel911 pe 17 februarie 2010 13:11
PS I Love You - este cel mai emotionant in opinia mea, pentru ca dezvolta o poveste de dragoste ce dainuie si dincolo de moarte. Ce poate fi mai emotionant?
s_rusu pe 17 februarie 2010 13:25
Spelendoare in iarba este un film deosebit care m-a emotionat foarte mult. Deanie (Natalie Wood), o tanata din anii 20 este foarte indragostita de iubitul ei Bud si ar face orice pentru a fi impreuna cu el. Dar tatal lui Bud, un om foarte bogat si puternic nu este de acord cu relatia lor si incercand sa ii desparta il trimite pe Bud la Universitate pentru 4 ani. Bud se casatoreste cu alta fata iar Deanie este la un pas de a innebuni si isi revine foarte greu. Scena care m-a impresionat cel mai mult este revederea celor doi tineri dupa 4 ani cand isi dau seama ca dragostea si dorintele lor au ramas neschimbate, dar ca nu mai poate fi nimic intre ei. Este o scena sfasietoare, delicata, tandra, romantica.
George D. pe 17 februarie 2010 13:32
Ultima oara m-a emotionat Mircea Diaconu in "Mere rosii". Rolul de chirurg, convingerile puternice si starile prin care trece scot la iveala un mare actor...
mihaelamicu2001 pe 17 februarie 2010 15:04
Dr Zivago - a fost cel mai frumos film de dragoste pe care l-am vazut...iar povestea impresionanta...cei doi mereu in contratimp...si o iubire pasionala de o viata...oarecum totusi implinita..dar nefericita
kathy15 pe 17 februarie 2010 15:11
Cea mai emotionanta scena dintr-un film a fost in "A walk to remember" ,scena in care Jamie ii marturiseste iubitului ei, Landon, ca este bolnava de leucemie...Si finalul filmului este la fel de emotionant ,cand Landon ii citeste lui Jamie citate de dragoste din jurnalul mamei ei "Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful." ,iar apoi dupa ce se casatoresc ,ea moare ... De asemenea mi-a placut ultima replica a lui Landon "Jamie saved my life. She taught me everything. About life, hope and the long journey ahead. I'll always miss her. But our love is like the wind. I can't see it, but I can feel it" , ceea ce simbolizeaza faptul ca iubirea poate schimba pe oricine si ca este eterna , nici moartea nu poate face ca aceasta sa fie uitata...Am vazut filmul de vreo 5 ori si de fiecare data m-a emotionat foarte mult, pana la lacrimi, de aceea este si filmul meu preferat...
cap94xxll pe 17 februarie 2010 16:23
The Notebook a fost cel mai frumos film de dragoste pe care l-am vazut si pot sa spun ca cea mai impresionanta faza din acest minunat film a fost cand cei doi actori s-au revazut la batranete dupa ce in tineretea lor au trait o nemaipomenita poveste de dragoste si s-au iubit pana au murit.
gr8abyss pe 17 februarie 2010 16:35
Zic doar atat: Original Sin
mitanul21 pe 17 februarie 2010 17:03
Tin minte ca prima data cand am plans la un film a fost la Lionheart,un film cu Jean Claude Van Damme in rol principal.Ideea era ca tot filmul el era urmarit de niste soldati care vroiau sa il duca inapoi la unitatea de unde fugise dar in final dupa ce il prind,il lasa sa isi traiasca viata alaturi de familia fratelui sau care murise,familie pentru care el a dezertat din unitate pentru a o ajuta.Ultima faza in care el este eliberat si lasat sa se duca la cei dragi,m-a impresioant foarte mult.
aticia pe 17 februarie 2010 17:12
Cel mai emotionant film mi s-a parut The Notebook (2004) , film facut dupa romanul lui Nicholas Sparks. Cea mai emotionanta scena era cea in care batranul ii povesteste sotiei de fiecare data cand o vizita despre povestea lor de dragoste pentru a-i readuce aminte de clipele si momentele fericite si mai putin fericite.
dana_xyxy03 pe 17 februarie 2010 17:49
Cand am urmarit filmul AL SASELEA SIMT si am fost surprinsa de finalul filmului.Filmul este de-a dreptul incredibil si original.Am aflat ca personajul principal interpretat de Bruce Willis este cel ucis ,si nu sotia sa, asa cum am avut impresia pe tot parcursul filmului. Observam ca sotia lui e suparata pe el si nu vorbeste deloc cu el ,dar finalul te ia prin surprindere.Pentru Bruce Willis e un adevarat soc cand descopera adevaratul motiv pentru care sotia sa nu vorbea cu el.
joitagabi pe 17 februarie 2010 17:53
Eu am plans pentru prima oara la un film la scena din "Legendele Toamnei" cand sotia lui Brad Pitt , o indianca este ucisa din greseala si moare in bratele lui. nu mai plansesem niciodata la un film pana atunci si am crezut ca nu mi se va mai intampla a doua oara si totusi cand am revazut acelasi film iar am plans, si la a treia vizionare din nou am plans. Filmul asta m-a transformat intr-o eroina din filme indiene.:))
crimitu pe 17 februarie 2010 18:10
am plans la titanic la ''despartire''.
Selene73 pe 17 februarie 2010 19:45
Am plans la foarte multe filme, ca mi-s o romantica incurabila, dar nu exista decat unul la care am plans in hohote de nu ma mai opream. Ma refer la filmul "Cum ti-e scris" ("Only you") cu Marisa Tomey si Robert Downey Jr., a caror chimie iese pur-si-simplu din ecran. La inceputul filmului este o secventa (dar nu asta e cea care m-a facut sa plang, dar are legatura) cand ea incearca sa prinda un avion pe aeroportul din New York si ii roaga cu lacrimi in ochi pe toti sa opreasca avionul, ca acolo e de fapt barbatul cu care trebuie ea sa se marite, iar cei de pe aeroport, vazand-o si imbracata in rochie de mireasa, cheama securitatea aeroportului, mai-mai s-o aresteze. Ma rog, e de vazut filmul, ca este superb!!! Actiunea principala se petrece in mai multe orase din Italia (Venetia, Roma... ) si are... hmmmm... romantism cat cuprinde!!! Eee, si vine si ultima secventa, in care EA isi da in sfarsit seama ca de fapt s-a indragostit si ea de el, ca EL e alesul ei si alearga innebunita dupa avionul de Boston cu care el se intorcea in America, cu inima franta. Vazand-o, lucratorii de pe aeroportul italian, numai ce aud despre ce este vorba, incep sa alerge care-ncotro ca sa-i schimbe ei biletul de New York cu unul pentru Boston, apoi sa anunte repede turnul de control, care sa anunte pilotii, care intreaba “ce s-a intamplat?”. “Una storia d’amore” li se raspunde si opresc imediat avionul pentru ca ea sa ajunga la el si in plin avion sa-i sara de gat si sa-i dea cel mai plin de intelesuri sarut pe care l-ati vazut vreodata........... Si acum, cand va povestesc, mi s-a pus un nod in gat si mi-au dat lacrimile. Atunci am fost la filmul asta cu doua prietene, care nu ma mai puteau opri din plans. Iesisem de la cinematograf, de la Studio, si mergeam pe strada inca plingand cu sughituri. Si acum imi aduc aminte fata portarului de la Lido. :)) Cred ca se gandea "ce tragedie i s-o fi intamplat bietei fete de plange in halul asta!?!". Pentru mine aceasta este cea mai frumoasa comedie romantica pe care am vazut-o in viata mea!!! VIVA L’AMORE!!!!!!!!!!!!
printulnestor pe 17 februarie 2010 21:37
Scena mortii lui Maggie din City of Angels, cu Nicholas Cage si Meg Ryan.
liviola pe 17 februarie 2010 21:51
Un film de dragoste emotionant este "Nothing Hill", povestea unui librar sensibil(Hugh Grant) si cu o viata banala, cenusie dar inconjurat de prieteni si o super-actrita, vedeta internationala(Julia Roberts). La o cina in familie, ultima "negresa" va fi a celui care demonstreaza ca e un loser- care mai de care isi deapana ghinioanele marunte- castiga starul de cinema, invidiat de toti, vedeta de fapt e o persoana singura, nefericita, vanata de paparazzi. Mi se umfla ochii de plans la aceasta scena, atat e de umana si sensibila...iar scena de final, cu cei doi pe o banca, intr-o gradina, ea insarcinata, el citind o carte, gradina plina de copii, de prieteni, de rude... sunt coplesiti de dragoste...este superba!
Shoka pe 17 februarie 2010 21:58
Bineintels ca finalul din "The Notebook" cand Ea ,desi bolnava de Alzheimer este lucida pentru o scurta vreme, timp in care il intreba pe El daca crede ca dragoste lor poate face minuni astfel incat sa moara amandoi in acelasi timp; apoi El o saruta pe frunte si se pune in pat langa ea si ii spune ca e pregatit ,dupa care luandu-se de mana mor amandoi unul langa celalalt. Cu siguranta o scena la care iti intra ceva in ochi de fiecare data cand o vezi....
alexandru_d pe 17 februarie 2010 22:35
Scena din "The English Patient" in care contele o duce pe K in brate spre pestera, dupa accidentul ei si observa ca aceasta purta la gat degetarul, iar ea ii spune ca tot timpul l-a iubit, fiind momentul in care el realizeaza ca s-a pus pe primul loc considerand dragostea sa ca fiind cea mai pura si puternica netinand insa cont de ce ar putea simti celalalt si realizeaza ca orgoliul ii intunecase ratiunea.
dumitrescu2008 pe 18 februarie 2010 00:04
lol
divokej_ruze pe 18 februarie 2010 00:43
"A walk to rember" ,m-a impresionat foate mult cand Jamie ii spune despre boala sa lui Landon.
helivit pe 18 februarie 2010 00:56
Un film emotionant, care ma lasa mereu cu o senzatie dureroasa de nod in gat, cu un gust amar si o duzina de batiste ude, este Nyfes (2004), regizat de Pantelis Voulgaris si insotit de coloana sonora a compozitorului Stamatis Spanoudakis.
E vara anului 1922. Norman Harris si Niki Douka calatoresc pe acelasi vapor King Alexander, Norman la prima clasa, Niki la clasa a treia, impreuna cu inca 700 de tinere femei. Toate calatoresc avand cu ele o fotografie a viitorului sot si o rochie de mireasa in bagajul lor. Sunt mirese comandate prin posta.
Niki are sansa, dar in acelasi timp si ghinionul de a se indragosti de Norman. Sansa pentru ca inima ii va fi tulburata pentru prima data de fiorii iubirii si ghinionul pentru ca viitorul sot o asteapta la New-York. Intreaga durata a calatoriri va fi o lupta intre simtamintele sale si sentimentul onoarei si datoriei fata de familia sa, o framantare sufleteasca sfasietoare, care va culmina in noaptea dinaintea acostarii: parul bogat si negru al lui Niki este alb.
Este un film in care, de fiecare dată cand il revezi, descoperi cate ceva din taina, puterea, gesturile, zbuciumul iubirii: un gest, atat de simplu, dar plin de candoare (atunci cand Norman ii leaga lui Niki siretul desfacut), o privire intrebătoare, dar plină de rugăminţi (Norman: Where are you from? Niki: I am from a place I will never see again.,) un « I love you » ce sunã mai adevarat ca nici intr-un alt film, un dialog induiosator, dar in acelasi timp atat de tulburator (Niki: …don’t love me! Norman: How can I lose you now, Niki? How can I forget you now? It’s not possible anymore.), o scrisoare de dragoste citita cu intarziere si care trezeste amintiri si sentimente atat de dureroase: « Just so you don’t say you never received a love letter. I fell in love with your hands... then with your brown eyes… so serious. Niki, we’re from different worlds you and I. Worlds that met by chance… Worlds that are star-crossed... that can ever come together. You are the being I will miss forever».
Fiecare insa isi va gasi loc in inima celuilalt pentru totdeauna, insa « It's not a punishment to remember someone you love. The punishment is to forget him ».

crystiana pe 18 februarie 2010 08:07
Pianistul...am plans cand a fost omorat copilasul ala ce-si facuse rost de mancare,sau cand a fost omorat un batranel invalid,pt ca nu s-a ridicat in picioare...sunt foarte multe scene lacrimogene. Filmul Pianistul este upta unui om pentru a rămîne în viaţă. Faptul că e pianist, şi încă unul foarte bun, mi se pare un element mai puţin important. Şi nu e colateral decît pînă în momentul în care muzica îi salvează practic viaţa, în secvenţa în care, după ce trăieşte cîţiva ani fugind dintr-un loc într-altul, într-un oraş tot mai pustiit, e descoperit de un ofiţer german meloman şi îl impresionează pînă la a-l face să-l lase în viaţă. Tot filmul, adică peste două ore, este pregătirea acestui moment impresionant cu atît mai mult cu cît e redat la rece. Aproape îţi dau lacrimile cînd vezi figura de înger trist a acestui extraordinar Adrien Brody (un bărbat de o frumuseţe rară), degetele efilate ale pianistului Janusz Olejniczak şi cînd auzi muzica lui Chopin, care rezumă parcă tot filmul, descărcînd nişte energii niciodată pînă atunci descărcate. Nu e de mirare că şi tehnicienilor le-au dat lacrimile la filmare.
Pianistul acumulează o energie vitală de-a lungul unui lung şir de evenimente. Iar această energie vitală este asimilată de eroul care începe filmul cu un calm de catifea şi un farmec de cuceritor (scurta secvenţă a întîlnirii cu o femeie de care se îndrăgosteşte) pentru a-l termina într-o stare semi-animalică, în care supravieţuirea e singurul scop al său. Slăbit, bărbos, cu ochii ieşiţi din orbite, furişîndu-se ca un animal al întunericului prin case pe jumătate dărîmate, căutînd apă, căutînd cartofi, nişte grăunţe pe care le înghite pe nemestecate, cu toate simţurile pîndind apropierea nemţilor, Pianistul ne e prezentat ca ultimul supravieţuitor al unei conflagraţii mondiale. Oamenii care îl ajută sunt prinşi, el însuşi va trebui să se descurce singur, scapă ca prin minune din atîtea situaţii fără ieşire.
Extrem de emotionant, simti cum lacrimile iti opresc respiratie, atat de tare doare! Te lasa fara cuvinte!

adelaadriana pe 18 februarie 2010 08:56
Filmul PS .TE IUBESC, de fiecare data cand Holly , dupa moartea iubitului ei, deschidea o noua scrisoare de la el, scrisa stiind ca va muri, fiind grav bolnav, si in care ii spunea sa-si traiasca viata mai departe...
medrihans pe 18 februarie 2010 11:01
Cum sa mi se umezeasca ochii cand Bugs Bunny se indragosteste si canta si da din codita... ;)
lililuna pe 18 februarie 2010 12:41
In materie de filme de dragoste pot face oricand o lista cu acelea care mi-au placut mult de tot si care sunt aproape de sufletul meu. O scena de dragoste la care ma gandesc adesea si care m-a emotionat pana la lacrimi este din filmul "Ghost" cu Demi Moore(Molly) si Patrick Swayze(Sam): in miez de noapte, Molly nu poate adormi si merge in atelierul unde incearca sa modeleze un vas de lut. Sam se trezeste si vine alaturi de ea, cuprinzand-o intr-o imbratisare tandra, mainile li se impreuneaza pe lutul moale si ei doi par a se contopi intr-o singura fiinta. Visez uneori sa am parte de o dragoste totala ca a celor doi eroi, cand vorbele nu pot exprima profunzimea sentimentelor si este mai bine sa nu fie rostite.....
haapciu03 pe 18 februarie 2010 13:20
scena de dragoste cu di caprio si winslet din titanic cand se aburesc geamurile si pun mana pe geam in timpul actului in sine.
val3ntina pe 18 februarie 2010 15:32
A walk to remember (in rolurile principale Shane West si Mandy Moore) - scena in care ii indeplineste dorinta de a fi in 2 locuri in acelasi timp printre multe alte dorinte de altfel m-a impresionat foarte tare.
Superb...o poveste de care ramai profund impresionat atat prin lectia de viata cat si prin citatele si replicile pe care ei doi si le pronunta..iar ultimele cuvinte ale actorului principal sunt senzationale: "Dragostea noastra este ca vantul, nu se vede dar se simte"..

mibo1 pe 18 februarie 2010 20:15
M-a impresionat foarte mult filmul "A walk to remember" cand spre sfarsit personajul principal feminin moare de leucemie.Insa nu am plans, desi m-a sensibilizat.
titaionela pe 18 februarie 2010 22:52
Titanic ma impresionat pana la lacrimi chiar am plans ,poate si din cauza ca a fost primul meu film vazut la cinema ,am chiulit si de la scoala sa merg la film ,si toata lumea stie actiune filmului....
fireman_mil pe 19 februarie 2010 00:28
titanic.......cand moartea a despartit 2 iubiri....trist
dinescuemilia pe 19 februarie 2010 10:26
M-A IMPRESIONAT MULT FANTOMA DE LA OPERA DEOARECE SI EU AM UN HANDICAP FIZIC CARE M-A MARCAT MULT SI DE MULTE ORI M-AM ASCUNS ASA CUM SE ASCUNDEA SI BIETUL DE EL;SA TE INDRAGOSTESTI DE O VOCE SI SA NU ITI PASA DE NIMIC ALTCEVA.... CE POATE FI MAI FRUMOS....CHIAR DACA SFARSITUL NU PREA A FOST DUPA CUM MI-AM DORIT DAR CU TOT CE A FOST M-A AJUTAT SA MA REGASESC ALTFEL SI SA LUPT SA MA SCHIMB
femeiainrosu39 pe 19 februarie 2010 11:55
MI-A PLACUT FOARTE MULT SCENA DE FINAL DIN "TITANIC".DESI CRED CA CEL MAI BUN FILM DE DRAGOSTE REALIZAT VREODATA E "PE ARIPILE VANTULUI".SI NICI "VAGABONDUL MILIONAR" NU TREBUIE UITAT.AR MAI FI ELE,FILME.DAR...VINE DRAGOBETELE SI TREBUIE SA-I CUMPAR UN CADOU SOTULUI.SAU POATE CASTIG UN PREMIU DE LA VOI,MAI STII?
ionik90 pe 19 februarie 2010 12:24
Cel mai tare m-a impresionat scena din Jane Eyre,cand ea se intoarce la el si il gaseste cu mana amputata, orb, si totusi il mai iubeste si accepta sa se casatoreasca cu el, peste 2 ani el isi recapata vederea si isi poate vedea bebelusul nou nascut. Este impresionant cat de bucuros este el cand o aude pentru prima oara dupa un an jumate, si cat de disperat a cautat-o si s-a ingrijorat pentru ea inainte ... se crease o legatura puternica intre ei si ea il putuse auzi cand o striga si el cand ea i-a raspuns ... Este superb.
Scarlett14 pe 19 februarie 2010 16:17
Sunt foarte multe filme frumoase care au scene ce te fac sa plangi.
Cel mai mult mi-a placut scena din The Notebook in care pe Noah si Allie ii prinde furtuna in barca. Atunci ei realizeaza ca, desi a trecut foarte mult timp si fiecare si-a refacut viata, dragostea lor ciudata este una adevarata si nimic nu a putut sa o distruga. Noah spune atunci "It wasn't over... it still isn't over" si o saruta. Cred ca este cel mai romantic moment dintr-un film pentru ca arata cum iubirea, chiar si una dificila, poate invinge totul.

O alta scena care m-a impresionat a fost cea a mortii lui Paulie din filmul Lost and Delirious, film de care nu au auzit foarte multi, dar este de-a dreptul interesant si nonconformist.
Tory si Paulie sunt doua fete aparent obisnuite, insa povestea lor este fascinanta. Legatura lor este povestita de Mary, noua lor colega de camera. O intamplare banala pretrecuta intr-o dimineata le strica planurile si le obliga sa renunte la ceea ce ele isi doresc cu adevarat. Intr-o societate superficiala si plina de prejudecati, cel mai mult conteaza aparentele. Tory nu poate lupta impotriva societatii, iar Paulie oboseste sa lupte de una singura...

Mai sunt foarte multe filme care mi-au placut, insa le-am ales doar pe acestea. Deocamdata.

charity pe 19 februarie 2010 21:33
1.P.S I love you ..e singurul film la care mi-au dat lacrimile!!Nu m-am putut abitine:(
cand a pimit prima scrisoare si cand i-a lasat cadou excursia in irlanda! ...trist.
2.Sweet November mai este un film foarte trist..cand il paraseste...
3.My sassy girl m-a impresionat ft mult

ankadiana pe 20 februarie 2010 00:16
cel mai tare m-a emotionat filmul Fantoma mea iubita cu Patrick Swayze.l-am vazut de multe ori si mereu ma treceau fiorii la secnele din final cand se arata pt o ultima data si cand ii demonstreaza lui Molly ca intr-adevar "traieste". mult mai intensa a fost trairea cand l-am revazut dupa ce Patrick Swayze, un actor unic prin esenta sa de suavitate,eleganta si mister, a plecat dintre noi dar ramanand pt totdeauna pe marile ecrane.filmul este plin de pasiune,iubire, orice indragostit varsa o lacrima,orice suflet sensibil este atins de vraja scenariului. este un film care te furnica pana in centrii cei mai ascunsi si mai adanci.un film care te face sa plangi, sa razi, sa traiesti si sa iubesti.
adivera pe 20 februarie 2010 01:27
M-a impresionat enorm scena cand ea e pe usa aia plutind pe apa si el e in apa dar inghetat si ii da drumul, el scufundandu-se in intuneric
crevelescu pe 20 februarie 2010 10:13
" A WALK TO REMEMBER" m-a impresionat atat de tare incat chiar am plans.
Scena in care ea ii spune ca e bolnava, ca are leucemie, iar el refuza sa creada, dar mai ales cand lui ii dau lacrimile si ea spune "nu vreau un motiv sa fiu supatrata pe dumnezeu".
In price caz acest film m-a impresionat de la inceput pana la sfarsit, felul in care ea il schimba pe el, cum el ii indeprineste toate dorintele,.

fireman_mil pe 20 februarie 2010 10:14
TITANIC
2 VIETI DISTRUSE

ioana.daian pe 20 februarie 2010 12:46
Am plans la finalul filmului "To die young" cu Julia Roberts si Scott Campbell, in care ea se angajeaza ca asistenta medicala personala a unui tanar bolnav de leucemie, ca sa- l ajute sa depaseasca mai usor perioada de chimioterapie. El, fiul unui mare bogatas, care pana atunci nu iesise din cuvantul tatalui sau, acum, la 28 de ani, isi da seama ca nu a fost niciodata indragostit cu adevarat si poate nu o sa aiba niciodata ocazia sa fie. Locuind impreuna, fiecare in alta camera,si avand numai relatii de serviciu, ea isi da seama ca el este parasit de toti (mama ii murise cand el avea 9 ani, tatal ii era mereu plecat pe drumuri, prieteni nu avea mai deloc), Julia incearca sa-l ajute, schimbandu-i felul de alimentatie, documentandu-se asupra boala lui, dar, mai ales, facandu-l sa descopere micile frumuseti ale vietii si, implicit, iubirea. Desi ea incearca sa nu se implice emotional, rezistand cat poate (tocmai se despartise de iubitul ei, descoperind c-o insela) la terminarea seriei de tratament este de acord sa plece cu el intr-o vacanta, departe de spitale, intr-o zona mai salbatica, dintr-un mic orasel american, situat pe malul oceanului. Inchiriaza o vila si, desi in ochii celor din jur pareau o pereche, la inceput pastreaza relatia ca fiind de prietenie. El, un tanar cult, care-si dadea doctoratul in Istoria artei incepe, prezentandu-i operele lui Gustav Klimt, s-o transforme si pe ea, care avea un nivel mult mai slab de pregatire. In mod firesc, se indragostesc unul de celalalt. Am plans la sfarsit cand el descopera ca boala revine si trebuie sa se intoarca la spital sa-si termine seria de chimioterapie, lucru pe care el il refuza. Iubindu-l, Julia il anunta pe tatal lui unde sunt iar cand el vine sa-l ia, ea il implora s-o primeasca sa-i fie alaturi, indiferent de rezultat, daca traieste sau moare.
ooo333 pe 20 februarie 2010 15:18
Am vazut mai demult filmul Marley & Me cu Jennifer Ansiton Si Owen Wilson cand labradorul Marley moare si este ingropat a aparut o ploaie de lacrimi !
ira pe 20 februarie 2010 21:29
Dying Young ... Cand Campbell ii poveste Juliei despre iubirile lui Gustav Klimt si despre arta lui. Filmul e plin de scene emotionante in care el incearca sa o seduca , iar ea este fascinanta doar prin prezenta.
FallenAngel pe 21 februarie 2010 11:38
"Sweet November" este unul din cele mai frumoase filme romantice. M-a impresionat pana la lacrimi finalul acestuia pentru ca desii Sara il iubeste pe Nelson, aceasta nu vrea ca amintirea ei sa se termine cu moartea acesteia, ci vrea ca el sa-i pastreze amintirea vie, amintirea iubirii adevarate dintre cei 2, de aceea il face sa plece.
fireman_mil pe 21 februarie 2010 16:16
caprio si winslet .... se aburesc geamurile masinii unde se iubeau....
flori0304 pe 21 februarie 2010 18:00
nu este un film de dragoste da este unu din cele mai bune filme care le-am vazut pana acum.
VREMEA RAZBUNARI si nu doar o scena ma impresionat ci tot filmul
merita vazut

marius168 pe 21 februarie 2010 19:28
scena din "Ghost", cand Demi Moore face un vas de lut prin mainile fantomei lui Patrick Swayze, probail si din cauza melodiei "Unchained Melody"
pnicoleta pe 21 februarie 2010 20:29
Mi s-au umezit ochii la scena in care Richard Gere elegant imbracat vine cu o limuzina si cu un buchet de flori la "pretty woman", sa ii declare dragostea
ankadiana pe 21 februarie 2010 21:36
cel mai tare m-a emotionat filmul Fantoma mea iubita cu Patrick Swayze.l-am vazut de multe ori si mereu ma treceau fiorii la secnele din final cand se arata pt o ultima data si cand ii demonstreaza lui Molly ca intr-adevar "traieste". mult mai intensa a fost trairea cand l-am revazut dupa ce Patrick Swayze, un actor unic prin esenta sa de suavitate,eleganta si mister, a plecat dintre noi dar ramanand pt totdeauna pe marile ecrane.filmul este plin de pasiune,iubire, orice indragostit varsa o lacrima,orice suflet sensibil este atins de vraja scenariului. este un film care te furnica pana in centrii cei mai ascunsi si mai adanci.un film care te face sa plangi, sa razi, sa traiesti si sa iubesti.
ankadiana pe 21 februarie 2010 21:44
scena din Great Expectations cu Ethan Hawke si Gwyneth Paltrow in care Finn (Ethan) merge in locul unde locuia Estella la New York, casa apartinand de fapt bunicii fetei, si are o discutie impresionant de emotionanta cu batrana. Finn ii ia mana si i-o duce la inima lui repetand astfel gestul si zicand aceleasi cuvinte pe care batrana i le-a rostit cand l-a cunoscut prima data de Finn, cu multi ani in urma cand era doar un copil : my heart is broken do you feel it? e o scena foarte emotionanta.si mai emotionant e faptul ca acel copil inocent a retinut acele cuvinte, a fost marcat de ele si nu le-a uitat, el ajungand sa repete gestul si vorbele la varta de adult cand o pierduse pe Estella. Charles Dickens e un adevarat zugrav al trairilor intense, atat cartea dupa care s-a realizat filmul cat si filmul in sine Great Expectations sunt nemaipomenite.Un roman si un film al sentimentelor puternice, un film de viata,iubire, eternitate
prodandorian pe 21 februarie 2010 22:49
nu pot sa pov prea multe k nu am mai vazut acest film d o gramada de timp ..! dar moartea lui Harry S. Stamper (Bruce Willis ) in filmul Armaggedon .. pff ..cand vorbea cu fata lui si deodata se sting toate monitoarele..si sunt toate purici...:( si incepe melodia...cred k e printre singurele faze care m-au lasat :( ..
kasmyn pe 22 februarie 2010 00:24
un film deosebit-a walk to remember
Serban-Andrei pe 22 februarie 2010 01:40
Cel mia mult m-a impresionat Titanic, filmul clasic, de dragoste si aventura. Nimic nu te poate impresiona mai mult decat acel film, filmul pe care l-am vazut cu totii. Nu este om pe lumea asta care sa fi vazut Titanic si sa nu fie macar emotionat, nemaifiind vorba de lacrimi. Asat cred eu ca a fost cel mai bun film de dragoste, si de aceea l-am si mentionat.
Andrada1983 pe 22 februarie 2010 09:59
Sunt multe filme romantice care m-au impresionat. Unul ar fi "The Notebook", dar nu pot alege o scena anume... Daca ar fi sa aleg totusi o scena care m-a impresionat foarte mult as alege o scena din "Love Actually" si anume scena in care Mark ii dezvaluie lui Juliet, in Ajunul Craciunului, sentimentele pe care le are pentru ea. Pentru mine este o scena memorabila din categoria declaratiilor de dragoste. Filmul in sine mi se pare excelent, nemaivorbind despre distributie care este si ea una de exceptie. Las si link-ul cu una din imaginile din scena respectiva http://www.imdb.com/media/rm3335756032/tt031433
gurita1809 pe 22 februarie 2010 11:30
"Fantoma" este filmul la care plang de fiecare data cand plang...
alina_elena pe 22 februarie 2010 12:11
cel mai frumos film romantic vazut de mine a fost the notebook. m-a impresionat cel mai tare scena de la final cand cei doi mor in acelasi timp in pat .... scena aceea m-a facut sa plang ...
ezechel1990 pe 22 februarie 2010 15:07
As putea descrie multe scene de dragoste in care mi s-au umezit ochii, totusi preferata mea ar fi scena finala din "The notebook/ Jurnalul" in regia lui Nick Cassavetes. E scena in care Noah si Ellie, deja batrani, spera intr-un miracol...care se si intampla in acea noapte; astfel mor amandoi odata tinandu-se de mana. Motivul pentru care m-a impresionat aceasta scena este sinceritatea si profunzimea cu care ei isi marturisesc dragostea dupa atatia ani in care s-au iubit si dorinta in a pleca impreuna pe cealalta lume, lucru care se si intampla....deci chiar nu te poti abtine si lacrimirile curg siroaie.
mariana_ustea pe 22 februarie 2010 17:20
Un film deosebit, care m-a impresionat profund a fost "Cei mai frumosi ani"- The Way We Were. Barbara Streisand este perfecta in rolul unei tinere studioase, serioase, implicata in actiuni sociale, o adevarata militanta; ea va trai o poveste de dragoste cu frumosul Robert Redford, baiat bogat si superficial...un cuplu atipic. Se si casatoresc, dar mariajul nu va dura. Este o scena in care cei doi se intalnesc pe strada, dupa ani petrecuti impreuna si altii in care si-au trait viata separat, este atata dor si dragoste in privirea lor, se vede ca sentimentele n-au murit,au lasat urme adanci, ca nu vor mai fi niciodata aceiasi unul fara celalalt...Sentimentul ca nu se mai pot repara marile iubiri odata pierite ma face sa vars lacrimi amare...
gigi143 pe 22 februarie 2010 18:16
scena despartirii prin moarte din "Love Story"
Clodin pe 22 februarie 2010 18:28
Desi sunt baiat,,,da m-a emotionat o scena din Titanic, insa nu scena celor doi ci aceea cand imensul vas se scufunda plin de oameni ce nu aveau alta sansa decat sa supravietuiasca catasrofei...asta m-a umplut de lacrimi in ochi, fiind singurul film romantic unde am si plans.
daiandumitru pe 23 februarie 2010 11:02
Mie mi se umezesc ochii cand o vad pe sotia mea cautandu-si pe ascuns batista ca sa-si stearga ochii sau nasul la scenele emotionante ale vreunui film, desi nu este deloc o plangacioasa. Mari iubiri ratate din greseli minore sau filmele cu copii sau animale bolnave, sunt cele mai emotionante pentru mine.
carmen_cheeta pe 23 februarie 2010 12:07
"A Walk to Remember(2002) - O iubire de neuitat" este filmul sufletului meu. L-am vazut de n ori, stiu ce se intampla, dar nu l-am vizionat nici macar o data fara lacrimi de crocodil pot spune. Ma emotioneaza total intreaga poveste, toate acele clipe petrecute intre indragostiti, toate momentele unice pe care el incearca sa i le ofere pana la moarte iubitei..
rvn pe 23 februarie 2010 22:20
Nimic nu mi s-a parut atat de impresionant ca scena sinuciderii Annei Karenina.Actritele care au intruchipat-o pe sofisticata eroina a celebrului roman scris de Lev Tolstoi au fost una mai celebra decat cealalta,dar mie mi-a mers la suflet Sophie Marceau.Deatfel,ea face o pereche extraordinara cu Sean Bean,reusesc sa transpuna f.bine dragostea naprasnica dintre frumoasa sotie de nobil rus si ofiterul usuratic si chipes care i-a devastat sufletul impingand-o pana la moarte!!IDurerea Annei a fost imensa,mai ales atunci cand pentru barbatul iubit a renuntat la fiul ei.Toate aceste intamplari,toate remuscarile si dorintele ei s-au contopit in acea ultima clipa,la gara,cand a realizat ca totul s-a naruit si unica scapare este moartea!Aruncandu-se in fata trenului Anna si-a pedepsit de fapt iubitul pentru care sacrificase tot:copil,sot,pozitie sociala,viata sa..
monisss pe 23 februarie 2010 23:54
Fiind o fire sensibila si sentimentala, eu plang mult de tot la filmele care au un substrat de romantism, tristete, tragedie, comedie... In fine, de toate... Asa ca ar fi multe filme care m-au impresionat...Unul din ele este binecunoscutul Titanic...o scena care m-a emotionat pana la lacrimi nu a fost neaparat aceea cand actorul principal isi ia ramas bun de la prietena sa ci mai degraba in momentul cand vaporul se scufunda, moment in care sunr aratate secvente din acesta... O mama citeste o poveste copiilor sai pentru a nu se speria de ceea ce va urma, doi batrani care au fost toata viata impreuna stau imbratisati, asteptand parca o minune, si multe altele care nu imi vin in momentul acesta in minte
Pe de alta parte, un alt film care mi-a mers la inima a fost P.S. I love you, iar ceea ce m-a impresionat este suferinta prin care a trecut personajul principal, crezand ca daca sotul ei a murit, viata ei a sfarsit... Impresionant este si faptul ca acesta s-a gandit la tot inainte de a muri, si i-a dat speranta, curaj si puterea de a merge mai departe prin intermediul scrisorilor

vali272 pe 24 februarie 2010 08:51
Titanic - cand Leonardo DiCaprio si Kate Winslet fac dragoste in masina
nistor_ pe 24 februarie 2010 16:00
Va dati seama ca de-a lungul timpul au existat o multime de scene care m-au introdus intr-o stare in acelasi timp plina de feerie dar si de melancolie (stiu ca suna ciudat, insa nu pot altfel explica sentimentele mele simtite in timpul vizionarii acelor scene care nu erau toate in stransa legatura cu sentimentul de iubire). Dar, pentru a trece la subiect scenele care au avut asupra mea un impact de nedescris au fost majoritatea scenelor din "FRIDA" (atat scenede de dragoste, cat si scenele de suferinta).Si nu mentionez una anume pentru ca nu pot izola un singur fragment din acest film, ci pentru mine toate scenele (intregul film) reprezinta un INTREG.
Va multumesc.

bubulinaa pe 24 februarie 2010 18:28
Un film care m-a emotionat pana la lacrimi a fost "Jessica" dupa un roman de Bryce Courtenay. Nu e o singura scena care sa nu te faca sa plangi, cred ca am plans de la un capat la celalalt al filmului. Este vorba de nedreptate, de complotul unei mame impotriva fiicei sale. In final eroina filmului (Leanna Walsman) are un sfarsit tragic, menit sa ne puna pe ganduri si sa ne spunem, inca o data, ca viata e nedreapta, mai ales cu cei cinstiti.
aurelian.filip pe 24 februarie 2010 23:35
The Deer Hunter - momentul nuntii - un cuplu de vis - Robert de Niro si Meryl Streep...
Ce filme...!

teoancali pe 25 februarie 2010 10:40
"Undeva,candva" -Somewhere in Time (1980) . M-a emotionat pana la lacrimi partea in care el (Christopher Reeve) se reintooarce inapoi in timp si priveste disperat tabloul iubitei lui (Jane Seymour)
fdianamaria pe 25 februarie 2010 12:40
Multe filme de dragoste te sensibilizeaza pana la lacrimi, fie ca e vorba de un sarut, o despartire nedreapta din anumite cauze independente de dorintele personajelor, o replica plina de semnificatii, o moarte brusca etc. Sentimentul uman vede dincolo de pelicula si traieste odata cu actorii. Si, cum dragostea nu are limite si trece pese orice, probabil ca ne va impresiona si scenele de genul celor din Fantoma sau PS I love you. Foarte multe filme sunt "bune", clasice sau nu si m-au impresionat pana la lacrimi, de aceea mi-e greu sa dau doar un exemplu doua. Totusi, pentru mine, dragostea parintilor fata de copii (pe care o traiesc si eu zi de zi prin juniorii mei) este mai presus de orice si e maiestral oglindita in superbul film "La vita e bella".
mahae_16 pe 25 februarie 2010 14:25
Ma inpresionat una din scenele de sfarsit din filmul "parfumul unei crime" in care el isi terce prin minte, ca o concluzie dupa toate crimele si incercarile sale de a crea acel parfum, care i-a sedus pe toti . Faptul ca el nu a putut regasii parfumul primei fete ucise, ca ea se irosise. Caci ma facut sa simt ca de fapt criminalul nu era el, ci nestiinta, nesansa si mizeria societatii au ucis-o si ca toate crimele ce au urmat erau doar o proiectie a durerii lui ca o pierduse si o incercare de a mai pastra ceva din ea, macar parfumul. Ma facut sa pang cum isi amintea momentele acelea cu ea, iubirea ne traita.
EYLINE pe 25 februarie 2010 19:35
Sunt o multime de filme bune care merita apreciate si comentate, dar filmul care imi vine acum in minte este Ho Voglia di Te. Ceea ce mi-a trezit sentimentele a fost o scena finala, cand tanarul afla dintr-un jurnal ca fata il iubea cu mult timp inainte de a fi impreuna, desi isi mascase sentimentele atat de bine. Nu este de ignorat nici filmul If only, in care iubitul face cea mai frumoasa demonstratie de dragoste dandu-si viata, in urma unui deja-vue, in numle iubirii:X. Cand vine vorba de filme, cuvintele nu trebuiesc limitate, caci este imposibil sa-ti placa doar unul la nebunie.
booghy pe 26 februarie 2010 08:24
orice scena din Dirty Dancing dupa moartea lui Patrick Swayze.
RIP!

ankadiana pe 26 februarie 2010 10:43
scena din Great Expectations cu Ethan Hawke si Gwyneth Paltrow in care Finn (Ethan) merge in locul unde locuia Estella la New York, casa apartinand de fapt bunicii fetei, si are o discutie impresionant de emotionanta cu batrana. Finn ii ia mana si i-o duce la inima lui repetand astfel gestul si zicand aceleasi cuvinte pe care batrana i le-a rostit cand l-a cunoscut prima data de Finn, cu multi ani in urma cand era doar un copil : "do you know what is this?is my heart\.and it's broken!can you feel it?" e o scena foarte emotionanta.si mai emotionant e faptul ca acel copil inocent a retinut acele cuvinte, a fost marcat de ele si nu le-a uitat, el ajungand sa repete gestul si vorbele la varta de adult cand o pierduse pe Estella. Charles Dickens e un adevarat zugrav al trairilor intense, atat cartea dupa care s-a realizat filmul cat si filmul in sine Great Expectations sunt nemaipomenite.Un roman si un film al sentimentelor puternice, un film de viata,iubire, eternitate
mirelapur pe 26 februarie 2010 11:39
The notebook...m-a emotionat povestea lor de dragoste care te face sa te gandesti ca pana la urma dragostea e singurul "lucru" care conteaza in lumea asta, si aici ma refer la iubire in toate formele ei... scena care m-a emotionat este cea..de fapt scenele sunt cele in care Allie are pierderile de memorie si nu il mai recunoaste pe Noah iar acesta cu infinita dragoste are rabdarea si blandetea sa ii citeasca din jurnal aducandu-i aminte de povestea lor.
ankacris pe 27 februarie 2010 20:38
de la scena in care Jamie ii spune lui Landon despre boala ei pana la sfarsitul filmului am varsat rauri de lacrimi.Cel mai tare m-au emotionat cuvintele pe care le spune Landon:Iubirea e ca vantul:o simti dar nu o poti vedea.Cu greu mi-am revenit dupa ce s-a terminat.Cred ca am petrecut o jumatate de ora la baie spalandu-ma pe fata.
pollet_a pe 28 februarie 2010 21:12
Am plans, pur si simplu, la filmul LOVE STORY. Mai ales la scena cand ea, pe patul de spital ii spune lui " In dragoste sa nu spui niciodata: imi pare rau". Ma bucur ca in curand filmul va fi redifuzat pe un post de televiziune. Abia astept.
caessar pe 1 martie 2010 11:42
Nu trebuie sa fie neaparat un film romantic, de dragoste ca sa te faca sa simti ...sa simti ca ochii nu te mai asculta si lacrimile apar in coltul ochilor sau ca simti o greutate in piept si in inima. O astfel de senzatie am trait-o la "Everybody's fine" cand tatal vede unul din tablourile facute de fiul sau..un tablou care "spunea" ca fiul este mandru de tatal sau.. Robert de Niro e atat de expresiv..nu spune decat "multumesc" in momentul in care vede tabloul dar expresie de pe fata lui spune totul...
elenafr pe 1 martie 2010 14:37
Cel mai senzational sarut din cinematografie este sarutul celor doi indragostiti , Vivien
Leigh si Clark Gable , din filmul ,,Pe aripile vantului ''. Am trait si eu atunci acea scena a
sarutului , vizionand filmul , mi s-au umezit ochii . imi venea sa plang de fericire , privind
la cei doi ingeri minunati.

Alezuza pe 1 martie 2010 18:29
Filmul care m-a marcat e "P.S.: I love you" Scena care m-a facut sa plang in hohote e cea in care Holly incepe sa primeasca scrisori de la Gerry. Filmul demonstreaza ca exista dragoste si dincolo de moarte!
electro_marius pe 1 martie 2010 19:43
Filmul care m-a marcat e ,,If Only" si scena care m-a facut sa plang e cea in care femeia pe care o iubeste moare, Ian are sansa de a retrai ultima zi alaturi de ea si traieste ziua aceea!
alexander19 pe 1 martie 2010 23:46
Am vazut multe filme emotionate si desigur ca le numar pe degete pe cele la care am simtit o lacrima uitata intr-un colt al ochiului (pentru ca....big boys don't cry:). Totusi, au fost ceva mai multe astfel de lacrimi la cateva scene din "My Sister's Keeper", iar la una am atins "apogeul".
Kate il cunoaste pe Taylor la spital. Amandoi faceau chimioterapie, intrucat sufereau de leucemie. Prima lor discutie nu e deloc una romantica "Eu sunt Taylor. AML(Acute myeloid leukemia) / Kate. APL (Acute promyelocytic leukemia)." Kate are parte de prima intalnire, primul sarut alaturi de Taylor, iar la un moment dat cei doi se decid sa mearga la un bal organizat de spital (intrucat cei mai multi tineri bolnavi nu mai ajungeau sa participe la balul de absolvire, spitalul organiza anual un astfel de bal).
Kate se aranjeaza, poarta o peruca si ajunge astfel sa-l lase fara cuvinte pe Taylor. Petrec o noapte romantica intr-una din salile spitalului. Trec cateva zile, iar Kate nu intelege de ce baiatul nu a mai sunat-o. Afla apoi ca acesta a murit :(

shmekerila pe 2 martie 2010 11:44
In Casablanca, despartirea din Paris, ea stie, el nu - scena ultimului sarut. Si apoi el o asteapta disperat in gara, iar ea nu mai apare
cnicol pe 2 martie 2010 12:28
Filmul" Splendoare in Iarba"cu
Natalie Wood si Warren Beatty mi se pare de un tragism greu de masurat in cuvinte.Revederea protagonistilor dupa doi ani,recunosc mi-a inodat lacrimile in barba.

TuNNiNg pe 3 martie 2010 11:50
O alta scena romantica care m-a atins din filmul "Titanic" (1997) a fost cea in care Jack sta pe punte privind in larg, iar Rose se aproprie de el spunandu-i "I've changed my mind...", iar el ii raspunde "Ssst... give me your hand. Now close your eyes, go on." O trage de mana si o duce spre catarg, spunandu-i sa se tina bine si sa intinda mainile, dupa care sa deschida ochii. Cuvintele ei de dupa aceea, "I'm flying, Jack!" si intensitatea momentului, privelistea, felul in care Jack ii sopteste un cantecel la ureche, dupa care cei doi isi impreuneaza mainile si se saruta pasional, nu doar ca iti trezeste sentimentul ca ai vrea sa fi trait cel putin odata in viata un astfel de moment si ca mai presus de timp (pe care-l pretuim atata unii dintre noi), iubirea adevarata este de fapt cel mai pur sentiment ce nu trebuie ratat, ci trait! Este de amintit si piesa ce se aude pe fundal printre suieraturile vantului, cantata de inegalabila Celine Dion - My Heart Will Go On, ce intregeste un tablou romantic perfect. O primavara minunata tuturor!
HybridStigmata pe 4 martie 2010 22:01
Scena in care Heathcliff este pur si simplu devastat cand vede trupul neinsufletit al lui Catherine, in Wuthering Heights (2009). Este cea mai miscatoare si impresionanta scena din cate am vazut pana acum. Foarte bun filmul, in general!
mnkme pe 4 martie 2010 22:24
Filmul: The Notebook (Jurnalul)
Scena: De final, cand el si ea se aseaza impreuna in pat si mor unul in bratele celuilalt.
De ce: Pentru ca aceea este un fel de dovada ca dragostea poate conditiona pana si moartea. Dupa cate sacrificii a facut Noah (nu am cum sa uit vreodata numele) pentru ea, a avut rabdare,desi de multe ori ea nu il recunostea si a capatat cadoul perfect: dupa ultima citire a jurnalului, l-a recunoscut...

Tsunamy pe 5 martie 2010 16:24
A Walk to Remember este un film care nu cred ca la cineva in timpul vizionarii nu i-ar stirni lacrimile . Un film emotionant , dragostea celor doi asa cum e scris in finalul filmului este ca vantul nu se poate vedea dar se poate simtii. Ofera celui de langa tine clipe pe care sa nu le poata uita si care sa-l faca fericit este tot ceea ce fiecare dintre noi trebuie sa o faca atat timp cat cel de sus ne ofera aceasta sansa.
ellycoman pe 6 martie 2010 13:50
am vazut filmul Titanic si memorabila scena de pe vapor cand erau cei doi indragostiti imbratisati m-a emotionat pana la lacrimi. nu ma satur sa privesc acest film de cate ori mi se iveste ocazia.
dinescuemilia pe 6 martie 2010 17:29
DEOARECE SI EU AM UN HANDICAP M-A IMPRESIONAT FANTOMA DE LA OPERA SI LA FINAL AM PLANS CU ADEVARAT...
carrmenus pe 7 martie 2010 20:01
Romeo si Julieta Franco Zefirelli Scena de la bal cand cei doi se vad pentru prima data, reda foarte autentic inocenta pasiunii.
fireman_mil pe 8 martie 2010 12:52
tragicul sfarsit din ROMEO SI JULIETA
BUBUA pe 8 martie 2010 20:44
In CASABLANCA scena ultimului sarut la despartirea inParis .El o asteapta in gara plin de speranta in timp ce ea nu-si mai face aparitia.
mytza92 pe 8 martie 2010 21:21
mie mi-a placut mult scena de final din filmul The proposal cand Andrew o saruta pe Margaret de fata cu toti colegii .
monisss pe 9 martie 2010 13:58
si care sunt castigatorii?
ankadiana pe 9 martie 2010 15:42
okay and the winners are....................taraaam....
TuNNiNg pe 10 martie 2010 09:23
...unknown until now... :)
gloriaruxy pe 10 martie 2010 19:14
PRIMA DATA AM VIZIONAT FILMUL " STRADA HANOVRA " INAINTE DE REVOLUTIE CAND ERAM ADOLESCENTA DAR STIU CA ACEL FILM M-A MARCAT PANA IN ZIUA DE AZI. PENTRU MINE SCENA IN CARE HARRISON FORD O ASTEAPTA PE LESLIE-ANN DOWN IN TIMPUL BOMBARDAMENTELOR CELUI DE-AL 2-LEA RAZBOI MONDIAL A FOST MEMORABILA CA SI MOMENTUL IN CARE ACESTA AFLA CA BARBATUL CARUIA II SALVASE VIATA ERA SOTUL IUBITEI LUI LA CARE A TREBUIT SA RENUNTE, ACESTA FIIND UN ALT MONSTRU SACRU AL CINEMATOGRAFIEI, ACTORUL CRISTOPHER PLUMMER.
pollet_a pe 11 martie 2010 21:55
Am inteleca acest concurs s-a incheiat. Dar cine a castigat, nu am reusit sa vad pe site. Cum pot afla cine sunt castigatorii?
Multumesc
O seara buna
Paula M.

Radu1711 pe 25 aprilie 2010 23:32
bune filme
shogwon pe 1 septembrie 2010 19:24
am vazut amandoua filme

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells