Fă cunoştinţă cu Sofia, noua prinţesă Disney!

de Cristina Grigore în 13 Dec 2011
Fă cunoştinţă cu Sofia, noua prinţesă Disney!

Studiourile Disney au adăugat un nou personaj panopliei de prinţese din creaţiile sale, Sofia the First, şi ţintesc astfel spre o audienţă compusă din fetele de vârstă preșcolară, scrie Deadline.

Spre deosebire de predecesoarele ei, majoritatea adolescente, Sofia nu a trecut încă de vârsta copilăriei, iar aventurile sale pornesc de la măritişul mamei sale cu un rege. Aventurile ei se vor concentra pe noile experienţe cărora va trebui să le facă faţă în mediul luxos în care îşi va duce de acum încolo existenţa.

Producătorii au iniţial în plan un film de animaţie pentru televiziune, urmat de un serial, ce va fi difuzat de postul pentru copii al Disney. Vocea prinţesei va fi tânăra actriţă din serialul Modern Family, Ariel Winter, iar Sofia va fi acompaniată pentru scurtă vreme pe micul ecran de vrăjitoarele din Frumoasa din Pădurea Adormită, Flora, Fauna şi Merryweather, dar şi de alte nume cunoscute ale universului Disney.

Apariţia Sofiei în peisajul animaţiilor pentru copii stîrneşte însă şi controverse, fiind legate de mesajul pe care îl va transmite micuţa prinţesă fetiţelor care o vor urmări, şi anume că viaţa merită trăită doar la braţul unui Făt-Frumos, iar lucrurile în jurul cărora ar trebui să se învârtă toată existenţa lor ar fi bijuteriile, rochiile frumoase şi pantofii.

În apărarea personajului vine Nancy Kanter, directorul general al Disney Junior Worldwide, care spune că mica prinţesă va avea într-adevăr „o mulţime de rochii drăguţe şi pantofi strălucitori”, dar că producţiile în care va apărea aceasta vor scoate în evidenţă mai ales faptul că „ceea ce face o prinţesă să îşi merite numele sunt calităţile sale interioare, nu ceea este vizibil din exterior”.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 13 decembrie 2011 08:16
Parca sefii Disney ziceau ca renunta la printese definitiv.... ca si Tangled l-au facut doar pt ca pornise deja productia, si au trebuit sa-l rescrie de la inceput. Poate fac exceptie pt ca e doar pentru TV
Radu47hit pe 13 decembrie 2011 10:48
Nu mai stiu ce sa creeze
Beatryce pe 13 decembrie 2011 11:13
ce scuuuumpa e :x
alex_il_fenomeno pe 18 decembrie 2011 17:08
pana acum nu m-au dezamagit productiile Disney , asa ca sunt curios ce va fi cu acest film .
compozitor2010 pe 25 februarie 2013 22:48
Am auzit ca vocea Printesei Sofia va fi ANDRA GOGAN, fetita care dubleaza si Doctorita Plusica. Ar fi super.... Pentru cei ce nu o cunosc, ea este deja in CARTEA RECORDURILOR de 2 ori: pentru cel mai lung concert live sustinut de un copil si cele mai multe cd-uri de muzica pentru copii: 16 , desi am inteles ca si-a depasit propriul record ajungand in prezent la 33.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells