In aceasta seara: MTV Movie Awards 2008!

de Razvan Boboc în 1 Iun 2008
In aceasta seara: MTV Movie Awards 2008!

Comediile "Superbad" si "Juno" au strans cele mai multe nominalizari la cea de-a 17-a editie a MTV Movie Awards care vor fi decernate in aceasta seara. Ceremonia va fi prezentata de Mike Myers. Comedia "Superbad" de Greg Mottola a obtinut cinci nominalizari, inclusiv la categoriile Cel mai bun film si Cel mai bun actor in rol principal (Michael Cera). "Juno" a obtinut patru nominalizari la MTV Movie Awards, printre care cele la categoria Cel mai bun film si Cel mai bun rol principal feminin (Ellen Page).

La categoria Cel mai bun film sunt nominalizate: "Superbad", "Juno", "I Am Legend", "National Treasure: Book of Secrets", "Pirates of the Caribbean: At World’s End" si "Transformers".

Printre cei care vor urca pe scena pentru a decerna premii se numara Tom Cruise, Johnny Depp, Will Smith, Charlize Theron, Sarah Jessica Parker, Ben Stiller, Robert Downey Jr., Jack Black, Lindsay Lohan, Mark Wahlberg, Steve Carell si Anne Hathaway.

Actorul de comedie Adam Sandler va fi distins cu premiul Genration Award la gala premiilor MTV Movie Awards de la Gibson Amphitheatre in Universal City in California. El va fi premiat pentru contributia adusa la marile succese de la Hollywood. Aceasta este cea mai inalta distinctie de la MTV Movie Awards.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells