Lansare: 13 noi săli de cinema

de Gloria Sauciuc în 22 Sep 2011

Vineri, 23 septembrie 2011, Grand Cinema Digiplex (vezi programul AICI) din Bucureşti îşi deschide porţile pentru public, de la ora 21.30, difuzând în super-avanpremieră filmul Melancholia, al controversatului regizor Lars von Trier. Primii 2600 cumpărători de bilete primesc gratuit un meniu "Just For You". Pe toată durata primului weekend cei mici şi cei mari sunt întâmpinaţi de personaje celebre din lumea filmului, în spaţiul special amenajat pentru fotografii.

Şapte premiere în materie de tehnologie şi confort pe piaţa de profil din România sunt atuurile acestui nou multiplex, situat la etajul 1 al Băneasa Shopping City. O dată cu deschiderea, Grand Cinema Digiplex devine şi cel mai mare cinematograf complet digital din România (dispune de 13 săli, cu 2600 de locuri). Preţul unui bilet redus este de 15 lei, cu reducere pentru studenţi şi pensionari, la filmele proiectate înainte de ora 17, şi de 32 de lei - biletul pentru un film în premieră.

Iată atuurile Grand Cinema Digiplex

Afișează:
1 din 8
Cel mai mare ecran plat din România

Sala Grand ULTRA deţine cel mai mare ecran plat din România - 21,6 metri lăţime (ecranul curb IMAX are o înălţime de 26 de metri, prin comparaţie). Sala dispune de 500 de locuri, spectatorii având posibilitatea de a alege între două tipuri de scaune, standard sau premium. În plus, toate cele 13 ecrane sunt adaptate pentru suprafeţe extinse de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate și locurile ultra- comfortabile asigurând vizionarea filmelor în cele mai bune condiţii.



Ecranul de tip „silver screen”
Ecranul are o textură specială, ce le permite spectatorilor să se bucure de o calitate deosebită a imaginii.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Marin10 pe 22 septembrie 2011 09:28
Cinematograf de fite, pentru fitosii din pipera. Mai lipsea si o sala cu niste paturi.
AeroX pe 22 septembrie 2011 09:37
asa e...32 lei un bilet la premiera? Macar 3D?
techno4clubbers pe 22 septembrie 2011 17:35
din cauza cocalarilor si cocalareselor nu vei putea avea confortul vizionarii unui film.... le vor "zdrangani" lanturile, respectiv cerceii si bratarile... Unde esti tu, Antonescule!?
cavallioty pe 22 septembrie 2011 09:59
va platesc bine ca le faceti atata reclama? si sa nu imi spuneti ca o faceti doar ca e un site pentru filme ca nu va cred
danymury pe 22 septembrie 2011 10:14
ce pot sa spun este extraordinar...doar sunetul si ecranul ce ma atrag ..ca in rest prea pompos
Mihay2009 pe 22 septembrie 2011 10:40
Eu astept sa se deschida un cinema de calitate si in Sibiu.
floareaciprian pe 22 septembrie 2011 11:25
E vreuna din poze de acolo sau ati pus la misto 7 poze?
grumy pe 22 septembrie 2011 11:27
@cavallioty: Nu traieste "media" azi mai ales din reclame? ce este asa de anormal?
Si daca eventual (ce frumos ar fi o astfel de reclama practica pt cinefili) vor fi premii invitatii la filme, nu e cazul sa i se faca reclama?
Si daca nu CINEMAGIA sa informeze despre aparitia unor noi sali de cinema, atunci CINE?

cavallioty pe 22 septembrie 2011 14:16
a mai fost un articol in care a fost prezentat cinematograful la asta m-am referit,acest articol e de fapt primul doar ca mai detaliat si tot incearca sa ne convinga cat de senzational este,e normal ca Cinemagia sa prezinte deschiderea unui nou cinematograf si un articol este suficient
doinarac pe 22 septembrie 2011 11:41
Mi se pare cel mai firesc sa informeze Cinemagia despre acest eveniment, caci am inteles ca oricum este intesat Bucurestiul de reclame pe toti stalpii.

Asa si noi, care nu suntem din Bucuresti , aflam ce noutati sunt in materie de cinematografe moderne.
...si cand avem drum prin Bucuresti si vrem sa ajungem "in randul lumii actuale" ne facem timp special, macar pentru o vizionare la aceste supercinematografe.
Ce nu mi se pare corelat la noi , si in acest domeniu, pretul biletelor cu castigurile , la medie ma refer.
De ex in UK pretul unui bilet pentru adult este de 7 lire la :
http://en.wikipedia.org/wiki/Cineworld_(Glasgow) (cel mai inalt cinema: At over 200ft high, and with an entry in the Guinness Book of Records, Cineworld Glasgow is the world's tallest cinema)
dar acolo salariul mediu este altul.
Facand regula de 3 simpla , si la noi firesc ar fi , pretul biletelor sa fie altul , cred, raportat la castigul mediu. Mai "firesc"...
Ca nu se poate ("inca")....

doinarac pe 22 septembrie 2011 11:47
A se vedea si :
http://www.scottishcinemas.org.uk/glasgow/ugc.html
a propos la ce "nivel" este lumea cinematografelor.....
Bine ca ne aliniem si noi.....

Paraiah pe 22 septembrie 2011 12:37
Locatia e naspa rau
alex_il_fenomeno pe 22 septembrie 2011 13:44
foarte frumos , insa pacat ca preturile sunt atat de mari !
CmrsCristina pe 22 septembrie 2011 15:24
Dupa parerea mea este foarte dragut, norocul celor care isi permit.
cuc.valeriu pe 22 septembrie 2011 16:25
Discoteca "No Problem" din Oradea face uz și astăzi de canapelele cumpărate prin anii '90, pe cînd spațiul era folosit ca cinematograful Patria. N-am auzit pe nimeni minunîndu-se pe atunci de noul "concept «livingroom»".

Această sofisticată știre îmi aduce aminte de o replică a unui comedian, care caracterizează și cutuma dărilor de veste în spațiul autohton: "it's 50 foot high, 30 foot long, 20 foot deep, and other measurements as well!"

xerses pe 22 septembrie 2011 21:27
Sunt orase care nu au dispund nici macar de un cinematograf obisnuit cu un program constant de difzare a filmelor.Bucuresti-ul e plin de sali de cinema, unde preturile te cam ametesc.Se uita faptul ca romanul de rand si-ar dori sa vada un film la cinema, dar la un pret mai accsesibil, si se inmultesc salile cu preturi umflate unde nici macar nu beneficiezi de bucuria vederii unui film in liniste.Repet, consumul de pop corn in astfel de sali cu pretentii dauneaza grav cinefililor impatimiti.
Gebeleizis pe 28 septembrie 2011 03:04
Un lucru bun.
Noryi pe 28 septembrie 2011 11:06
Am fost eu aseara, pentru a viziona " Crazy, Stupid Love " si nu mi s-a parut cine stie ce.....adica mie una imi plac mult mai mult salile cinematografului din Sun Plaza...scaunele mi se par o idee buna, dar nu sunt decat 3 randuri din cele reglabile (se lasa pe spate) in rest sunt scaune normale... barul de la intrare e f dragutz, e frumos si amenajat pe acolo, ecranul intradevar extra big si se vede bine de oriunde din sala dar nu e nemaipomenit deoarece nu e ffff clar, adica daca te uiti atent se vad niste puricei...daca intarziati sarputea sa nu mai vedeti sa intrati si sa va gasiti locurile :)) - mi s-a intamplat mie...sonorizarea buna...altceva nu stiu...pe mine una nu m-a impresionat, asta era ideea :D ah, si biletele arata f nashpa :)) zici k sunt bonuri de cumparaturi... nu ca ar conta f mult dar ..e si asta o chestie..
catasmile17 pe 28 martie 2012 14:45
ce pot sa spun foarte bine ca fac asemenea cinematografe... dar ma gandesc la preturi ... nu cred ca mi-as permite sa ma duc sa ma uit la prea multe filme :D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells