Sosesc Hotii de diamante!

21 Ian 2005
Sosesc Hotii de diamante!
Saptamana aceasta avem 4 premiere destul de diferite ca genuri.
In primul rand un film de aventuri si actiune: After the Sunset - Hot de diamante. In distributie nume sonore: Pierce Brosnan, Salma Hayek si Woody Harrelson.
Dupa un ultim jaf, un hot profesionist (Pierce Brosnan) se retrage pe o insula paradisiaca. Pe urmele lui se afla inamicul sau, agentul FBI Stan P. Lloyd (Woody Harrelson) care vrea sa se asigure ca acesta s-a lasat de hotii. Curand intre ei incepe un joc de-a soarecele si pisica... in joc fiind o miza mare: un ultim diamant pe care au pus ochii cei doi hoti profesionisti (Salma Hayek si Pierce Brosnan - foto).
Cea de-a doua premiera este Resident Evil: Apocalypse / Resident Evil 2 - Ultimul razboi. Continuarea succesului din 2002, reia actiunea exact din momentul unde a lasat-o predecesorul sau, Resident Evil: Experiment fatal.
O gasim astfel pe Milla Jovovich singura intr-un oras plin de zombi.
In inima orasului Raccoon City, un grup mic de oameni neinfectati, incluzand-o pe Jill Valentine (Sienna Guillory) un membru al recent desfiintatului S.T.A.R.S. (Serviciul Special de Tactici si Salvare) si liderul Carlos Oliveira (Oded Fehr), lupta pentru viata lor impotriva mutantilor si a celor mai rapizi si mortali Likers. Ramanand fara resurse si noroc, grupul este salvat de Alice (Milla) si impreuna pornesc un razboi disperat pentru supravietuire.
A treia premiera este Non ti muovere / Nu te misca. O drama italiana cu Penelope Cruz in rolul principal.
O zi ploioasa. O masina nu reuseste sa opreasca la lumina rosie a semaforului. O fata de 15 ani pune frana, derapeaza si este aruncata din scuterul ei. Ambulanta merge cu viteza catre spital. Acelasi spital in care tatal fetei lucreaza ca chirurg. Timoteo asteapta ca operatia facuta de colegul sau propriei lui fete sa se termine...
In sfarsit, ultima premiera a acestei saptamani este New York Taxi, remake-ul comediei franceze Taxi, un succes care a nascut la randul sau alte 2 continuari la fel de apreciate.
Belle Williams (interpretata de Queen Latifah) este un as al vitezei. Conducand in tromba pe strazile New York-ului, ea si-a castigat reputatia de cel mai rapid sofer de taxi din oras. Acesta este, insa, doar o mica parte din adevaratul sau vis: sa conduca o masina de curse si sa castige un raliu. Belle se afla deja aproape de a-si atinge tinta, cand este deturnata din calea sa de politistul Andy Washburn (interpretat de Jimmy Fallon), ale carui calitati de a lucra sub acoperire sunt la fel de inexistente ca si abilitatea de a manui volanul...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells