Un Actor cu principii

22 Ian 2005
Un Actor cu principii
Samuel L. Jackson (foto) a refuzat rolul oferit de Jim Sheridan deoarece urma sa joace alaturi de rapper-ul 50 Cent.
Jackson a spus ca la inceput a fost incantat ca regizorul filmului In America a vrut sa lucreze cu el intr-un nou film, pana a aflat ca va trebui sa schimbe replici cu 50 Cent.
Actorul a declarat: „Oamenii astia de la Hollywood cred ca daca cineva are succes intr-un anumit domeniu al divertismentului, pot fi adusi si in lumea asta speciala, si vor avea succes. Apoi le cer unor actori ca mine sa joace intr-un film cu vedetele astea, si ajungi sa fi al doilea pe afis. Daca accept asta, inseamna ca ii accepti in lumea ta si ca merita sa imparti momentele tale pe ecran cu ei. Iar eu nu sunt de acord cu asta.
Acum o luna m-a sunat cineva in legatura cu filmul asta cu 50 Cent. Asa ca i-am spus: "De ce ma suni? Nu am nevoie sa citesc scenariul, pentru ca nu este ceva ce vreau sa fac. Imi place sa-i ascult muzica lui 50 Cent, chiar dansez pe ea, dar nu vreau sa dansez cu el pe ecran, deocamdata. Poate dupa ce face cinci filme si dovedeste ca are talent...
Si nu inteleg, cum de el lucreaza cu Jim Sheridan si eu nu? Adica ce are 50 Cent de l-a convins pe Jim Sheridan sa spuna ‚As vrea sa fac un film cu el’?”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 25 noiembrie 2011 18:53
uite un actor care chiar se respecta !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells