Tom Cruise este la înălțime în noul poster al lui Mission: Impossible - Ghost Protocol

de Cristina Grigore în 4 Oct 2011
Tom Cruise este la înălțime în noul poster al lui Mission: Impossible - Ghost Protocol

Noul poster al lui Mission: Impossible - Ghost Protocol publicat de Yahoo Movies  ne informează că filmul va fi lansat şi în versiune IMAX din această iarnă şi ni-l înfăţişează pe Tom Cruise agăţat de cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, din Dubai.

Îndrăzneaţa construcţie se poate vedea şi în trailer-ul filmului, iar captivantele cascadorii realizate de actor la filmări dovedesc fanilor că acesta are încă ceea ce îi trebuie pentru a-l interpreta pe grozavul agent Ethan Hunt, în noua sa aventură pornită împotriva unei corporaţii malefice. Cruise a insistat să execute el însuşi cascadoriile tocmai pentru a a-şi face personajul mai credibil.

Te lăsăm pe tine să decizi dacă efortul său şi spectaculoasele imagini (ai câteva, de la filmări, şi în galerie) în care îi face parcă concurenţă lui Spider-Man în ceea ce priveşte capacitatea de escaladare a unui zgârie-nori, sunt motive suficient de convingătoare pentru a nu lipsi de la premiera lui Ghost Protocol, ce va apărea pe marile ecrane româneşti din 16 decembrie.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 4 octombrie 2011 15:02
arata foarte bine ! sa vedem daca va fi un film asa cum ne asteptam .
xerses pe 4 octombrie 2011 15:28
Spectaculoase imagini.
Gebeleizis pe 4 octombrie 2011 15:50
Va rupe topurile.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells