Top cele mai bune afişe româneşti din 2014

de Gloria Sauciuc în 14 Ian 2015
13 graphic designeri, fotografi, manageri de cinema, strategi de marketing, distribuitori de film, directori de imagine, PR-işti au alcătuit propriul Top 5 al afişelor româneşti din 2014

Afişul documentarului Paşaport de Germania, realizat de Liviu Neagoe (Creative Partner, Good Hands) este cel mai bun poster de film românesc realizat în 2014. Acesta este rezultatul unui sondaj realizat de Cinemagia în rândul profesioniştilor din domeniul filmului.

13 graphic designeri, fotografi, manageri de cinema, strategi de marketing, distribuitori de film, directori de imagine, PR-işti specializaţi pe industria de film au alcătuit propriul Top 5 al afişelor româneşti care s-au văzut în cinematografele din toată ţara în 2014.

Click pe imaginea principală ca să descoperiţi  topurile specialiştilor şi, mai ales, argumentele lor!

Paşaport de Germania se află în clasamentul a 11 persoane din cei 13 votanţi, şi este urmat în top de afişul filmului românesc Q.E.D., şi de posterul filmului Canibal.

În top-ul afişelor obţinut din cumularea punctajelor date de clasamentele celor 13 respondenţi mai intră posterul filmului Dragoste & Design, afişul omnibuselor Love Bus şi Scurt/4, iar pe locul şapte, două filme la egalitate de puncte, America, venim! şi Selfie.

Vă invităm şi pe voi, dragi cititori, să alcătuiţi propriile clasamente, în secţiunea de comentarii de la finalul articolului!

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Paşaport de Germania, Q.E.D., canibal, Al doilea joc, Closer to the Moon, Love Bus: cinci poveşti de dragoste din Bucureşti, Terapie pentru crimă, Valeriu Andriuţă, O poveste de dragoste Lindenfeld, #Selfie, America venim!, Toto şi surorile lui, Scurt/4: Istorii de inimă neagră, Love by Design, Agon, Alt Love Building, Anochece en la India, Kyra Kyralina, Bucureşti unde eşti?

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
JohnnyAddams pe 14 ianuarie 2015 19:19
imi place topul facut de Mirela Matei.
Cretzulynne pe 15 iunie 2017 11:31
1. Pasaport de Germania
2. Scurt/4
3. Terapie pentru crima
4. Bucuresti, unde esti ?
5. Anochece en la India

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells