Un afiş înţepător pentru SAW VI

de Gloria Sauciuc în 13 Aug 2009
Un afiş înţepător pentru SAW VI

Puzzle mortal VI se va lansa în România pe 30 octombrie anul acesta.

Deşi suntem sceptici cu privire la acest al şaselea episod al seriei, pentru că de vreo patru filme încoace scenariştii nu mai reuşesc să ajungă la nivelul primei părţi - nu ne mai provoacă angoasa psihologică, ci doar repulsia fizică faţă de scenele de măcel sau automutilare, măcar afişele de promovare îşi fac foarte bine treaba, atrăgându-ne în mod înţepător atenţia.

O asistentă medicală în uniformă "brodată" cu seringi folosite aminteşte de o secvenţă dintr-o producţie anterioară - cea a gropii pline de seringi sub care e o cheie. Nu credem că personajul va apărea în carne şi oase în film, dar vizual posterul este un bun teaser pentru film.

Care dintre afişele oficiale sau teaser ale seriei v-a plăcut cel mai mult? Un afiş foarte bun e suficient pentru a vă convinge să intraţi la un film?

Dar, care e povestea celei de-a şasea părţi?

Dacă în partea a cincea a seriei înţelegeam că Jigsaw nu lucrase de unul singur, ci că avea un colaborator - în persoana detectivului Mark Hoffman (jucat de Costas Mandylor) - în SAW VI acesta va rămâne să continue jocul lui Jigsaw.

Când FBI-ul va prinde urma lui Hoffman, el va fi obligat să pună în mişcare un nou joc, iar macabrul sistem de tortură şi automutilare pus la cale de Jigsaw este în sfârşit înţeles.

Iată mai jos un poster animat pentru SAW VI:

 

Taguri:  Saw VI, Costas Mandylor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Klara pe 13 august 2009 17:38
Credeam ca dezamargitorul Saw5 este ultimul din serie, dar se pare ca dorinta de profit in vreme de criza e mai puternica decat rusinea.
Twiblack pe 13 august 2009 17:40
nici un trailer nu este destul de bun pt a te convinge sa vizionezi un film, regizorul, actorii, povestea sunt de baza...animatia e realizata bn si poate ca atrage dar posterul e cel mai probabil aiurea...
Sucre pe 13 august 2009 19:19
Posterul mi se pare sincer bestial fata de restu, e singurul poster care ma face sa cred ca o sa fie ceva nou la Saw :X Le-am vazut pe toate si sincer am ramas cam dezamagit de la 4 incolo
Corina pe 13 august 2009 20:33
mie mi-a placut saw I...a fost cel mai bun, ceva original.....si 2 a fost bun...dar de la 3 in sus ...nu stiu...a inceput sa ma plictiseasca si sa ma dezguste ideile.....stiti vorba aia.."ce-i mult strica".
qazdaz pe 13 august 2009 21:33
Inca un 'saw'...mie mi-a ajunns :P deja suunt prea multe ..la inceput eram fascinat :D ,dar acuma..e din ce in ce mai slab ...oare cand se vor opri?!?:|
ranger pe 13 august 2009 23:21
seria saw este bestiala, ..chiar daca V-ul a fost sub asteptarile tuturor insa ideea tuturor filmelor e geniala. Pentru acei oameni care apreciaza un film horror, vor astepta cu sufletul la gura fiecare film din serie....evident ca vor exista si copii de 15-16 ani bagatori de seama din fire care vor comenta aiurea filmele ca nu i-au lasat parintii sa le vada :))) Seria SAW se adreseaza acelor persoane care au capacitatea de a intelege un film. Toate cele bune!
Morphy pe 14 august 2009 00:08
Primele 3 episoade au fost bestiale. 4 si 5 insa au cam lasat de dorit, iar ideea filmului a devenit repetitiva. Sper ca cel de anul acesta sa aduca ceva nou pentru ca altfel nu prevad un viitor grozav pentru aceasta serie. E de apreciat faptul ca rolurile principale sunt jucate in continuare de aceeasi actori.
AveLuciano pe 14 august 2009 02:24
Eu cred k toate filmele se leaga intre ele...sunt ca un puzzle (snt curios ultima bucata din puzzle cum o fi :> )... app ati observat k in fiecare film moare cate un detectiv =))
Lucian333 pe 14 august 2009 09:59
:)
Costin pe 14 august 2009 13:54
Sa critice doar cei care lucreaza sau, in cel mai rau caz, studiaza in lumea filmului, nu cinefilii amatori. Seria este extraordinara, fiecare parte are un sens, o logica dar ce este trist (este doar parerea mea macabra), este faptul ca nu sunt, sau nu prea sunt asemenea "vigilante" in realitate. Astfel ar mai baga mintile in cap la multi parveniti, perversi, ucigasi si tuturor care se lasa prada instinctelor primare. Nu incurajez, dar nici rau nu mi-ar pare.
Shawn pe 2 octombrie 2009 20:26
de acord e cu Costin, fiecare film are ceva de spus iar la final se va intelege tot
andreea97 pe 30 octombrie 2009 18:56
miosto
iris pe 21 noiembrie 2009 21:44
toate partile saw mi se par foarte reusite.ca sa intelegi filmul trebuie sa vezi toate partile, trebuie sa fii atent la inceput ca sa intelegi sfarsitul.mi si pare interesant faptul ca nimic nu este intamplator, totul are o legatura..iar actorul care il joaca pe Jigsaw il consider un perfectionist, este atent cu toate detaliile..merita tot respectul
alex_il_fenomeno pe 9 iulie 2010 10:18
un film foarte frumos! desigur , pentru fanii acestor genuri de filme!
tatucu_alin pe 11 aprilie 2015 13:18
Mereu mi-au placut posterele din filmele Saw.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells