Go Back   Cinemagia Forum > S.F.ilm: dincolo de realitate

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 05 Jan 2010, 09:37   #401
Chambord
x

Chambord

Originally Posted by Redy:
Cum pot fi uitate niste personaje vazute de atatia oameni ? Ei au fost primii, in plus sunt albastri, inalti, au coada si au un design placut deci nu vad un de ce ar fi uitati..

This is totally fucking priceless !!! Brother, abia acum realizez ca aveai dreptate: Am fost penibil sa afirm mediocritatea Avatarului. La urma urmei EU am un avatar ALBASTRU !!! Nu conteaza ca e cu niste munti sau ca nu are coada. Important e ca: sunt albastri, inalti si au un design placut, deci nu vad de ce m-ar uita cineva vreodata I'm the king baby

Si cat de prost am putut sa fiu sa-l schimb chiar ieri Nu ma duce kapu si pace Bine ca nu s-a actualizat imaginea pana acum

LE: Ahhh, ba da, dammit I want my BLUE mountains back They're so unforgettable

Last edited by Chambord : 05 Jan 2010 at 09:41.
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jan 2010, 10:11   #402
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by Chambord:
EU sunt prost
(nu am adaugat nimic, sunt cuvintele tale)

Poftim, am scos si eu din contextul postului tau niste cuvinte, scrise de tine si nu de mine si ia uite ce a iesit. Probabil nu asta incercai sa spui dar am vrut sa fiu si eu la fel de funny ca tine. Hahaha, mor de ras <insert 12 emoticons >.

Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Redy:
Cum pot fi uitate niste personaje vazute de atatia oameni ? Ei au fost primii, in plus sunt albastri, inalti, au coada si au un design placut deci nu vad un de ce ar fi uitati.
Truthfully spoketh!
Cum ar putea fi uitate niste personaje care sunt albastre, înalte, au coadä si un design pläcut?
La fel cum nu poate fi uitat un personaj care e alb-negru, scund, are mustatä si un costum ca toti dracii.
Si o färâmä de geniu.

La fel ca si Chambord ai scos fraza din context. In fine, sa inteleg ca tu il tii minte pe JarJar Binks din cauza actingului sau din cauza designului ? Poate consideri ca modul cum arata nu conteaza in procesul asta al retinerii unor personaje, ceea ce este gresit. Cati alieni albastrii stii tu ? Fraza in sine nu trebuia sa fie luata in serios, probabil nu am fost eu clar si trebuia sa inserez niste emoticoane. Ma voi conforma in viitor.

Oare Andrei Gorzo l-a tinut minte pe Jar Jar ? Omu` nici nu e aici si nu intentionez sa vorbec cu peretii.

Last edited by Redy : 05 Jan 2010 at 10:25.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jan 2010, 10:26   #403
zoe
Junior

zoe

Din experienta celor care ati vazut filmul in IMAX, tare as vrea sa stiu cum ati reusit sa va rezervati macar bilete. Sa nu fie tocmai primul rand. La putina vreme dupa ce afiseaza programul urmator, pe site apar deja rezervate toate locurile. Mai putin cateva ratacite la care nu m-as arunca.
zoe is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jan 2010, 10:34   #404
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by zoe:
Din experienta celor care ati vazut filmul in IMAX, tare as vrea sa stiu cum ati reusit sa va rezervati macar bilete. Sa nu fie tocmai primul rand. La putina vreme dupa ce afiseaza programul urmator, pe site apar deja rezervate toate locurile. Mai putin cateva ratacite la care nu m-as arunca.

Eu am rezervat cu doua saptamani inainte pentru data de 21 Decembrie. Atunci cand am facut eu rezervare se putea face pe 2 saptamani, acum nu se mai poate decat cu 1 saptamana inainte si vad ca locurile sunt ocupate seara.

Nu stiu exact cand se adauga noua zi pe site, spre exemplu 13.01.2010. Cel mai bine ar fi sa te duci acolo si sa iti cumperi un bilet pentru o data unde nu se pot face rezervari online. Am inteles ca este si un telefon la care poti suna dar pe care nu-l stiu.

Mai poti incerca sa vezi daca se adauga noua zi pentru rezervare dupa ora 24:00 si sa incerci sa iti faci rezervare repede atunci.

PS: Subtitrarea la IMAX este o problema pentru ca e mica, pusa jos si proiectata 2D deci daca trebuie sa o citesti iti va fi greu sa urmaresti filmul. Desi IMAX este cel mai bun mediu de vizionare pentru filmul asta din cauza marimii imaginii, el este cel mai bun mediu pentru cei care nu trebuie sa citeasca subtitrarea.

Last edited by Redy : 05 Jan 2010 at 10:36.
Old 05 Jan 2010, 11:02   #405
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

via slashfilm

Old 05 Jan 2010, 11:21   #406
zoe
Junior

zoe

Redy, multumesc pentru sugestii. Chiar eram curioasa cum e subtitrarea in IMAX, insa ma descurc si fara, numai sa fac rost de bilete. Deja a devenit o chestiune personala, am asteptat prea mult sa prind locuri ca sa mai vad filmul in orice alta parte
zoe is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jan 2010, 12:33   #407
oanastefana
Novice

oanastefana

Eu am rezervat acum doua bilete la Avatar, pentru maine la 12.30 , dar sunt pe randul 10, chiar in margine...oare se vede bine? as vrea sa-l vad in toata splendoarea...alternativa era central pe randul 2 sau 1
oanastefana is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jan 2010, 12:52   #408
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
din ce mi-au spus prietenii mei nu se ţine cont de rezervările făcute pe Net, că de, doar suntem români, nu?!
pe mine una, m-ar fi interesat strict din perspectiva unei prime experienţe 3D, însă probabil că doar legată aş bate 168 de km ca să descopăr că... mitocanii sunt ca hidrogenul. deci am decis să nu mă uit, aştept recenzia timpului, e cea mai competentă, garantată şi care nu costă nici bani, nici timp.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jan 2010, 12:54   #409
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Din cite am auzit, de la 3D s-a cam iesit cu ameteli & dureri de cap...

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jan 2010, 13:00   #410
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

de la popcorn
Old 05 Jan 2010, 13:01   #411
oanastefana
Novice

oanastefana

Originally Posted by Windom:
daca e asa am festelit-o, eu sunt cea pasionata de filme, el mai putin...daca e sa iasa ametit, vai si amar ce o sa-mi auda urechile.

la nr. de tel. pentru rezervari nu raspunde nimeni...hmmm
Old 05 Jan 2010, 13:18   #412
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by Dragomara:
din ce mi-au spus prietenii mei nu se ţine cont de rezervările făcute pe Net, că de, doar suntem români, nu?!
pe mine una, m-ar fi interesat strict din perspectiva unei prime experienţe 3D, însă probabil că doar legată aş bate 168 de km ca să descopăr că... mitocanii sunt ca hidrogenul. deci am decis să nu mă uit, aştept recenzia timpului, e cea mai competentă, garantată şi care nu costă nici bani, nici timp.

Prietenii tai ti-au spus prost sau a fost un caz special cand s-au dus ei. Si asa, ma indoiesc ca au fost persoane care s-au dus acolo din timp si nu si-au ridicat biletele la timp. S-a tinut si se tine in continuare cont de rezervarile de pe internet.

A cata mia oara te lamentezi in a spune ca astepti ca timpul sa decida pentru tine daca filmul e bun sau nu. In primul rand suna aberant, cine vede filmul tu sau timpul ? Nu-i vin, e un film cu o parte artistica exceptionala care nu poate fi apreciata cum trebuie pe un ecran mic pentru ca povestea nu-i noua sau exceptionala ci doar bine spusa si realizata vizual.

Mai lasa presupunerile astea pe care le tot arunci de cateva pagini si du-te la film daca vrei sa te duci sau nu te mai repeta aiurea spunand ca nu te duci.

Astia de la IMAX sunt romani, da, ca si tine. Am auzit ca au fost si unele probleme cu proiectia dar a fost un caz minor. Am fost la a doua proiectie IMAX din Romania si nu au aparut probleme deci ca sa citezi din clasici " shit happens ".

Originally Posted by oanastefana:
Originally Posted by Windom:
daca e asa am festelit-o, eu sunt cea pasionata de filme, el mai putin...daca e sa iasa ametit, vai si amar ce o sa-mi auda urechile.

la nr. de tel. pentru rezervari nu raspunde nimeni...hmmm

Poate da dureri de cap dar la IMAX am fost de doua ori si niciodata nu m-a durut capul. Mi s-a intamplat doar o singura data, la Movieplex insa aia s-a intamplat din cauza ca batea un aer rece pe la cap si cred ca aia mi-a dat durerea de cap.

Last edited by Redy : 05 Jan 2010 at 13:31.
Old 05 Jan 2010, 13:41   #413
pipes
Guru

pipes

Smile

rezervarile on-line s-au respectat intocmai. fara probleme. filmul a fost proiectat coerent.
minusuri: subtitrarea neinspirata (dar binevenita pana la urma), lipsa unor suporturi pentru bauturi, inghesuiala la iesire (tunelul groazei) si cam atat. Astea mi s-au parut de bun simt. Banuiesc ca or mai fi ceva coordonate ingineresti, dar nici chiar asa. Si dupa aproape 3 ore de imersiune, putina ameteala.
StefanDO, preconizam de ieri ca o sa devina din ce in ce mai interesanta sectiunea asta. Si tu cu siguranta ii conferi un grad accentuat de originalitate. bravo! asteptam a treia bifa. (iti multumesc ca imi mai cureti din mesaje - tu sau Gloria- dar prichindeii n-au dreptate...si dau si cu mucii in fasole de cele mai multe ori)
si cum v-a placut Avatar pana la urma? (asa sincer si din adancul sufletului)
maine urmeaza a treia vizionare. revin cu impresii noi dupa.

Last edited by pipes : 05 Jan 2010 at 13:48.
pipes is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jan 2010, 13:56   #414
larinho80
Senior

larinho80

Avatar e un festin vizual si trebuie vazut pe ecrane! eu sunt cat se poate de impotriva 3d-ului, dar aici e folosit excelent. eu l-am vazut si real-d la cinema pro si imax.recomand imax pt o experienta cat mai "immersive".

ps: si nu am avut absolut nicio problema cu rezervarea on-line. cu subtitrarea e intradevar o problema, dar conteaza prea putin... nu te duci la avatar pt dialoguri

Last edited by larinho80 : 05 Jan 2010 at 13:58.
larinho80 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jan 2010, 13:56   #415
oanastefana
Novice

oanastefana

Dar locurile pe care le am eu sunt ok? pe randul 10 din 12, cele mai din margine...
Old 05 Jan 2010, 14:00   #416
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

e bine

e mult mai rau sa fii pe primele randuri in margine

cel mai ok e pe centru, in jumatatea de sus, dar extremitatile de sus sunt si ele in regula
Old 05 Jan 2010, 14:04   #417
oanastefana
Novice

oanastefana

Originally Posted by StefanDo:
e bine

e mult mai rau sa fii pe primele randuri in margine

cel mai ok e pe centru, in jumatatea de sus, dar extremitatile de sus sunt si ele in regula

Multumesc, aproape ca nu mai am rabdare pana maine.
Old 05 Jan 2010, 14:14   #418
larinho80
Senior

larinho80

Eu am avut pe randul 9 locul 1 si a fost chiar ok
Old 05 Jan 2010, 14:25   #419
oanastefana
Novice

oanastefana

deci imi iau popcorn si bautura sau nu?
Mama cate dileme am pentru un spectacol de cinema...nici la opera n-am fost asa derutata.
Old 05 Jan 2010, 14:46   #420
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

mai bine nu-ti lua, ca stai cu ele in brate, scaunele n-au suport pentru bautura

la spectacolul de deschidere au fost vreo trei tipi care s-au impiedicat urat de chestii lasate la picioare, hihi

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules