Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 22 Apr 2011, 19:17   #1
da3mon
Novice

da3mon

cum se numeste filmul :)

Okey vin aici cu inca o dilema serioasa...caut un film...ideea e ca l-am vazut atat de demult ca am uitat cine joaca in rolurile actorilor...e vorba despre un asasin lipsit de sentimente, care in finalul filmul isi tradeaza familia pentru ca se indragosteste de tinta care i-a fost data...asta dupa ce a demonstrat ca este complet lipsit de sentimente...

P.S nu este lucky number slevin.
da3mon is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Apr 2011, 22:07   #2
mihai_iordache
Novice

mihai_iordache

Am si eu o intrebare.Am vazut demult un film, si nu stiu cum se numeste. Era cu un barbat caruia unii ii controlau mintea, la inceput l-au pus sa-si omoare sotia, dar sotia era de partea celor "rai" si tot asa, era cam incurcat dar frumos .
mihai_iordache is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Apr 2011, 00:35   #3
da3mon
Novice

da3mon

nu imi mai amintesc exact...toate detaliile am vazut filmu de cam multicel , dar pot sa zic ca e dupa 2000, desigur e actiune din moment ce e cu assasini , mafii, asasinari pe bani si tot tacamu...numai stiu actori si da oameni se omorau intre ei cu pistoale ..si cred ca am povestit actiunea cat sa ai idee daca stii despre ce film e vorba...plus ca daca erai un pic destept iti dadeai seama de raspuns la toate intrebarile doar dupa faptul ca am pus P.S nu e lucky number slevin care am fost ferm convins ca era filmul pe care il cautam pana am vazut trailerul...Deci daca m-am uitat la trailerul lui e clar ca e ceva in genul daca am crezut initial ca ala e...e greu cu logica.

Si daca sunt tot la capitolul cautare filme, mai caut un film o comedie de data asta cu 2 tipi care vor sa isi salveze tatal de la moarte platind o suma exorbitanta unui doctor ca sa il arunce primul pe lista de transplanturi...Ca sa faca rost de bani isi deschid o companie de facut farse...nu cred ca mai e nevoie de ceva pur si simplu nu imi amintesc numele

Last edited by da3mon : 23 Apr 2011 at 01:04.
Old 23 Apr 2011, 09:45   #4
da3mon
Novice

da3mon

nu e hitman.
Old 27 Apr 2011, 00:20   #5
Gebeleizis
Guru

Gebeleizis

Originally Posted by mihai_iordache:
Am si eu o intrebare.Am vazut demult un film, si nu stiu cum se numeste. Era cu un barbat caruia unii ii controlau mintea, la inceput l-au pus sa-si omoare sotia, dar sotia era de partea celor "rai" si tot asa, era cam incurcat dar frumos .
Poate este The Manchurian Candidate, cu Denzel Washington, Liev Schreiber si Meryl Streep in rolurile principale. Este din 2004, daca nu ma insel.
Gebeleizis is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 May 2011, 08:39   #6
da3mon
Novice

da3mon

nu e nici asta...vai deja ma pune pe ganduri...poate nu am destule informatii
Old 04 May 2011, 16:39   #7
Cristina_
Guru

Cristina_

Originally Posted by da3mon:
Okey vin aici cu inca o dilema serioasa...caut un film...ideea e ca l-am vazut atat de demult ca am uitat cine joaca in rolurile actorilor...e vorba despre un asasin lipsit de sentimente, care in finalul filmul isi tradeaza familia pentru ca se indragosteste de tinta care i-a fost data...asta dupa ce a demonstrat ca este complet lipsit de sentimente...

Poate este Assassins (1995) cu Sylvester Stallone?
Cristina_ is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 May 2011, 18:54   #8
da3mon
Novice

da3mon

nu nu nu, dar bun film o sa ma uit iara la el
Old 14 Jul 2012, 13:15   #9
Puferiu
Senior

Puferiu

Originally Posted by da3mon:

Coldblooded (1995)
Puferiu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules